assist2net
22 09 04 00
 
22 09 04 00
 

digitalbyrået a2n as

 

Kvalitet, oppfølging og resultater er våre kjerneverdier. Digitalbyrået a2n har fornøyde kunder, noe som oppnås gjennom resultatorienterte og moderne tjenester. Etablert i 2000, beste kredittranking (AAA) og eget utviklingssenter i India. Performance marketing et stort begrep som gjennomsyrer mye av det vi jobber med. Alt vi gjør skal være tuftet på å oppnå resultater for deg som kunde. Vi er litt over 40 personer fordelt på 10 ansatte i digitalbyrået i Oslo, vårt eget senter i India med 15 utviklere og våre 18 personer i reklamebyrået nxt oslo. a2n og nxt sitter i samme lokaler i Øvre Slottsgate 2 B i Oslo sentrum.

Resultater leverers via en rekke tjenester innen web, utvikling, adwords, display, facebook, brukertesting, innhold, analyse og mye mer. Vi er google partner og bruker Fanbooster på Facebook.

Velg et digitalbyrå  som tar deg seriøst, som er der når du trenger bistand og som står på for at du skal lykkes. Vi tilbyr gratis konsultasjonsmøte med gjennomgang av løsninger og anbefalinger for internettpresentasjon. Ta kontakt i dag!RENDYRKET DIGITALBYRÅ
Resultater siden 2000

Med vår lange fartstid i bransjen får ditt selskap masse erfaring innen web og performance marketing. Det er webløsninger som er vårt fokus og alt vi gjør er relatert til webproduksjon.


VI SKAPER SUKSESS PÅ NETT
Design, utvikling, verktøy og drift

Kjennetegnes med godt fornøyde kunder

“a2n tok utfordringen!
Responsen viser at vi sammen traff blink!
Takk, a2n!”

Tannlege Per Johan Alstad 
Les flere kundeuttalelser her
 GÅ PÅ NETT FOR RESULTATER
Ikke bare for å være der!

Vårt fokus har, fra dag en, vært å hjelpe kunden definere målsetninger med nettsiden. Deretter er fokuset å oppnå disse målene.

SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)
Ekspertise på å skape synlighet på nett


GOOGLE ADWORDS
Vi hjelper mange av våre kunder med administrasjon og optimalisering av Google annonser. Søkeordsanalyser hører med.


GOOGLE ANALYTICS
Analyse av trafikken er alfa omega når du skal ta dine valg. Analytics er et statistikk og analyseverktøyet vi er godt kjent med.


 


SOSIALE MEDIER
Vi kan hjelpe deg på veien ut i nettsamfunnet

2,5 millioner nordmenn er på Facebook. Gartner mener Sosiale Medier vil stå for halvparten av alt salg i 2015 - er det en ide å vurdere dette på sikt?

 


WEBSTRATEGI OG RÅDGIVNING
Vi hjelper deg hele veien til mål - og litt til!

Våre seniorrådgivere har jobbet med web og visuell kommunikasjon siden før .com ble et begrep. Våre litt yngre medarbeidere utfordrer oss slik at vi sammen blir en god sparringspartner og strategisk rådgiver for ditt webprosjekt .
 
 
 
Kom i kontakt

firmapost@a2n.no
22 09 04 00
Øvre Slottsgate 2B, 0157 Oslo

Postboks 714, 0106 Oslo