assist2net
22 09 04 00
 
22 09 04 00
 

Performance spesialist

 

SEM / Synlighet på web

Som følge av stor vekst innenfor betalt søk og webanalyse, ønsker vi å utvide staben. Er dette noe for deg?

Du vil være en viktig ressurs i vår SEM avdeling og ha ansvar for egne kunder samt delta i fellesprosjekter. Du vil jobbe med annonsering i all hovedsak via Google adwords, Google Display, Bing og Facebook og vil bistå våre kunder med alt fra planlegging til gjennomføring og optimalisering. Vi ser etter deg som har tyngde og erfaring innen for dette fagfeltet. Du vil kunne få en lederrolle for juniorer og delta på ansettelser av de rette til performance. Du ønsker å bidra med forretningsutvikling i selskapet, herunder oppstart av avdeling for programmatic 
Du må kunne vise til erfaring og gode resultater.

Hvorfor søke hos oss
Du jobber kanskje i et stort byrå i dag. Der blir du en liten brikke i et stort system. Vi er et av få byråer i mellomsjiktet. Med 25 personer blir du godt synlig og vi gir den enkelte store muligheter til utvikling og rask karrière. Til tross for at vi ikke er av de største, er vi store nok og har mange spennende kunder og kjente merkevarer. Vi har et veldig godt miljø og lokaler som ikke kan blir mer sentralt i Oslo.  

Om Digitalbyrået A2N:
Vi omsetter i dag for ca 20 mill i året og har lang fartstid. Som digitalbyrå har vi fokus på webløsninger, strategier for sosiale medier og synlighet til bedrifter i hele Norge. Vi har mange spennende kunder i vår portefølje og jobber ofte i prosjekter sammen med reklamebyrået. 

nxt oslo reklamebyrå:
Vi er samlokalisert og deleid av nxt oslo reklamebyrå – et kreativt og spennende byrå som omsetter for ca 35 mill i året. Vi jobber tett sammen med dette miljøet og prosjektene går på tvers av selskapene. Les mer på www.nxt.no. I løpet av høsten 2015 vil vi lansere en felles profil på www.nxta2n.no 


Ønskede kvalifikasjoner:
  • Du er en dreven SEM konsulent og kan dine saker innen Google AdWords, Analytics, Facebook, Display 
  • Du brenner for performance og resultater
  • Du ønsker ansvar for egne kunder og er en god rådgiver for disse
  • Du jobber godt selvstendig og strukturert.
  • Gode skriveegenskaper i norsk og engelsk (dette er et krav).
  • Det er ingen ulempe om du har god kjennskap til programmatic og RTB og kan bli hovedansvarlig for denne avdelingen hos oss.


Søknad

Søknad med CV sendes til jss@a2n.no merket "Performance spesialist".
Søknadsfrist 01.12.2015

Vi tilbyr:
Vår performance avdeling er i stor vekst om dagen. Du får mulighet til å være med på en spennende reise og bygge denne avdelingen videre. Vi har store ambisjoner og gode fremtidsutsikter. Spennende arbeidsoppgaver i et dynamisk og pulserende miljø. Store muligheter for kompetanseutvikling i både digitalbyrå og reklamebyrå. God kaffe om morgenen, vinlotteri på fredager og latter hver dag. Vi drar på årlig langweekendtur med hele gruppen, har sommerfest, julebord og diverse andre sosiale arrangementer. Vi har lokaler midt i Oslo sentrum ved Christiania Torv med kafeer og resturanter som nærmeste naboer, 100 meter unna Egertorget og Karl Johan.
 
 
Kom i kontakt

firmapost@a2n.no
22 09 04 00
Øvre Slottsgate 2B, 0157 Oslo

Postboks 714, 0106 Oslo