assist2net
22 09 04 00
 
22 09 04 00
 

Mobilsider

 

Dine kunder er allerede mobile - er du?

Nesten halvparten av alle søkene i google gjør vi på trikken, på flyplassen, i kantinen eller andre steder vi ferdes. Ja, du skjønner poenget - fra Mobiltelefonen!

En Mobilsite er mer relevant enn en App for de fleste selskaper. Den nye kunden kommer nok mer tenkelig fra Google enn fra App Store

Spørsmålet mange stiller seg, er om de skal ha en responsive nettside eller om de skal ha en egen mobilside. En responsive nettside tilpasser seg alle enheter automatisk, mens en mobilside er en spesialversjon av nettsiden tilpasset mobil. Med en egen mobilside, kan du lage et tilpasset innhold for mobilen, mens en responsive nettside vil være helt lik desktopversjonen. En mobilversjon vil være en super løsning hvis du har en nettside som er noen år gammel og ønsker deg raskt en fungerende løsning på mobil. Dette vil da trolig fungere fint frem til neste store oppgradering av nettsiden. Ved neste oppgradering vil det kanskje være mer naturlig å lage en responsiv nettside. En egen mobilversjon av nettsiden vil også være det rette valget hvis du vil ha en unikt innhold for mobilen.

Hvis du går for en mobilside, er det viktig å sjekke at desktoppversjonen fungerer fint på pad’s. Sjekk vår egen www.a2n.no fra mobilen og se noen av mulighetene og fordeler med mobilside.

Vi har lang erfaring med mobiltilpassede løsninger og tar gjenre en prat med deg rundt dette.
< Forrige                              6 av 11                             Neste >
 
 
Kom i kontakt

firmapost@a2n.no
22 09 04 00
Øvre Slottsgate 2B, 0157 Oslo

Postboks 714, 0106 Oslo