Forfatter

Jo Simen Skog

Publisert

Jo Simen Skog
Publisert
15.10.2020

A2N Digitalbyrå feirer 20 magiske år!

I august 2000 ble A2N etablert og registrert i Brønnøysund. Den gang som enkeltmannsforetak under navnet Assist2net. Vi startet opp som et rent webbyrå, men nå kan vi stolt kalle oss en totalleverandør av digitalmarkedsføring og webutvikling.

Vi har overlevd dot.com krisen, eiendomskriser, oljekriser, finanskriser og nå også Korona.
På denne reisen har vi hatt vekst og positiv bunnlinje hvert eneste år, dette er noe vi er svært godt fornøyd med, og ikke minst veldig stolte av. Vi er ingen typisk Gaselle bedrift, det å skynde seg sakte har vært vår strategi. I dag er vi 17 heltidsansatte i Norge og i tillegg har vi 13 utviklere i India. Vi har også flere gode samarbeidspartnere og underleverandører vi jobber tett og godt sammen med.

I 2020 lukter vi på 40 millioner i omsetning, noe som er litt lavere enn det vi budsjetterte med før vi ble angrepet av Covid-19 viruset. Korona traff oss hardt og brutalt, og ukene etter nedstengning av «verden» var dyster og usikker. Men med imponerende innsats fra ansatte og ledelse har vi klart å omstille oss, vi har snudd det negative til noe positivt, og ser nå ut til å komme helberget igjennom krisen økonomisk, men også med en god porsjon nye erfaringer. Vi har nok blitt enda litt bedre enn vi var før krisen. Mange av våre kunder valgte å følge rådene om å fortsatt skape bevegelse i økonomien, noe vi setter enormt pris på. Det har vist seg å være smart for de aller fleste!

Tiden fremover blir spennende. Vi har store planer om vekst og etter hvert skal vi flytte inn i splitter nye lokaler. A2N leverer i dag det meste innen markedsføring og reklame, og med fokus på web, design og synlighet er vi et byrå å regne med fremover. Vi er blant annet et av få byråer i Norge Google satser litt ekstra på (Google Agency Team).

Det har vært 20 innholdsrike og spennende år, og vi gleder oss til de neste 20. Gratulere til alle kunder, ansatte og samarbeidspartnere som har vært med på denne fantastiske reisen.

Vi i A2N ønsker dere alle en riktig god sommer!

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Partner & Rådgiver

Teamet

No items found.
Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en
tjeneste eller et produkt?

Send henvendelse