Forfatter

Anders Krokfoss

Publisert

Anders Krokfoss
Publisert
31.10.2023

A2N er markedsavdelingen til Nordisk aktør

Oral Care & OC Tannklinikker er en av Nordens eldste og aller største private aktører innen tannhelse. Nå utvikler de sin virksomhet i Norge og har valgt A2N som sin eksterne markedsavdeling.

"OC Tannklinikker sitt viktigste fokus er å levere tannhelsetjenester av aller høyeste kvalitet – i et nært og godt samarbeid med våre kunder. Vårt mål er å ha landets aller mest fornøyde kunder og skape gode forutsetninger for en livslang og god tannhelse. Vi utvikler nå vår virksomhet i Norge og har behov for en partner vi kan jobbe tett og nært med. Kreativ og strategisk erfaring blandet med bred markedsførings- og digital spisskompetanse gjør A2N Digital- og Markedsføringsbyrå til en veldig god partner for oss," sier Thomas Eller, som er markedssjef i Oral Care & OC Tannklinikker.

Ekstern markedsavdeling

OC er en nordisk organisasjon i stor endring og utvikling. De har behov for en kompetent, fleksibel og nysgjerrig partner som tar ansvar - og samtidig tar eierskap til deres overordnede ambisjoner og strategi. Som kan tilpasse og skreddersy tilbudet løpende. I tett og nært samarbeid bidrar A2N med det aller meste en moderne markedsorganisasjon har behov for; webutvikling, design, merkevarearbeid, kreativ utvikling, innholdsproduksjon, digitalmarkedsføring og mye mer.

"De første hektiske månedene av samarbeidet har vi bistått med overordnede profil- og merkevareprosesser, konseptutvikling, digitalmarkedsføring og webutvikling, for å nevne noe. Det er fantastisk spennende og lærerikt å få muligheten til å jobbe på tvers av alle disipliner innen markedsføringsfaget," sier rådgiver og digitalmarkedsfører i A2N, Ola Marvin Vodal.

Lokal tilhørighet

Til tross for at OC er en internasjonal aktør så legger de stor vekt på lokal tilhørighet og nærhet til lokalsamfunnet. De skal også levere tannhelsetjenester av høyeste kvalitet og har derfor stort fokus på faglig utvikling. OC har publisert viktige studier i samarbeid med Linköpings Universitet, Högskolan i Kristianstad og Karolinska institutet og har blant annet bidratt til viktig forskning på koblingen mellom helserelatert lungebetennelse og dårlig tannhelse.

Markedsavdeling som tar ansvar

OC hadde behov for en fullservice ekstern markedsavdeling som tar ansvar. Det vil si at OC kan ha fokus på deres kjernevirksomhet og A2N tar fullt ansvar for å nå målene gjennom å planlegge og gjennomføre strategier, markedsplaner, digital utvikling, kampanjer og tiltak/uttak og mye mer.

"Mange av oss har gjerne en relasjon med tannlegen vår gjennom omtrent hele livet. OC vil derfor ha de aller dyktigste fagfolkene på laget som kundene kan ha stor tillit til. Og nærhet til lokalmiljøet og kundene. Dette er en stor mulighet for OC, som i sine verdier og visjoner er ekte og menneskelige. Og hvor vår jobb som deres byrå og eksterne markedsavdeling er å “oversette” og gjenspeile disse verdiene og løfte kommunikasjonen som må̊lgruppen der ute blir eksponert for", sier Anders Krokfoss som er daglig leder og rådgiver i A2N.

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anders Krokfoss

CEO / Partner & Rådgiver

Teamet

No items found.
Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en
tjeneste eller et produkt?

Send henvendelse