test image alt

Jo Simen Skog

Jobbe med oss?

Send henvendelse

Trendsport:

Trendsport utvikler, importerer og distribuerer en rekke merkevarer til sko-, sport- og klesbutikker over hele landet og omsetter for ca 85MNOK. De har merker som Jean Paul, Roberto Rosso, Gregers, Noodles,  Birkebeiner og Levi`s Kids og har egne nettbutikker som skolageret.no og Trapessko.no. Flere av merkevarene til Trendsport er utviklet selv og de samarbeider med fabrikker fra blant annet Portugal, Italia, Tyrkia, India og Kina.

Perfect match

Det er ikke lett å få has på en kunde som Trendsport, så vi valgte rett og slett å invitere de hjem til oss på permanent basis, sier styreleder i A2N, Jo Simen Skog. Ja, høsten 2022 flyttet Trendsport sitt Oslo-kontor inn til oss i Waldemar Thranesgate 86 og det skulle vise seg å være full klaff. Ikke bare er de en svært hyggelig gjeng, de har også et spennende konsept, store ambisjoner og mye trøkk rundt seg, det liker vi. Flinke folk i våre lokaler får vi ikke nok av. I perioder bruker de større deler av lokalene våre som showrom og arrangerer kundeevents etc.

Fra venstre: Jo Simen Skog, Anders Krokfoss, Andre Sørensen (CEO Trendsport) og Robert Terøy (Salgsdirektør - Trendsport) diskuterer sko og retail.

For oss er disse lokalene helt perfekte. De fungere godt som kombinasjonslokaler for kontor og showrom. Dette er et område med mange etablerte merkevarer og kreative selskaper, så lokasjonen er også spennende. Dette er attraktive lokaler for oss og våre kunder og en bonus å få dele lokalene med den supre gjengen i A2N. Det er både praktisk og bra for oss å ha et “inhouse” digitalbyrå som har stor kompetanse på merkevare og digital markedsføring

Andre Sørensen, CEO Trendsport

Anders og Robert tar en liten match. Og som seg hør og bør var Anders påpasselig om å gi Robert seieren!

Kontorer som er egnet til flere formål

Våre lokaler ved Mølleparken er for store for oss alene og vi tenkte at det er synd at de flotte lokalene ikke ble utnyttet bedre. Etter en prosess med flere selskaper som ønsket å flytte inn, falt den gode tonen og valget på Trendsport.

A2N og Trendsport er allerede i gang med samarbeid på flere områder innen merkevareutvikling og markedsføring som vi håper å vise mer av litt senere.  Vi ønsker Trendsport velkommen til oss (bokstavelig talt) og ser videre frem til å fortsette det gode samboerskapet.

Teamet

Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en tjeneste eller et produkt?