Forfatter

A2N Markedsførings- og digitalbyrå

Publisert

A2N Markedsførings- og digitalbyrå
Publisert
11.5.2022

Strategiske og kreative samarbeidspartnere: Erik Heisholt og Anders Krokfoss

A2N har inngått et strategisk og kreativt samarbeid med to av landets mest prisbelønte og erfarne strateger og kreatører, Erik Heisholt og Anders Krokfoss.

Med dette kan vi nå tilby fullservice byråtjenester, fra strategisk og kreativt kommunikasjonsarbeid, til digitale produksjons- og mediatjenester, til glede og nytte for både eksisterende og nye kunder.

Etter over 20 år med strategisk utvikling og produksjon til digital reklame, nettsider og SoMe, så har vi diskutert hva det neste naturlige steget ville være.
Vi har et tett og godt forhold til våre oppdragsgivere, og opplever ofte at vi kunne utviklet “større” kommunikasjon sammen hadde bare forholdene ligget til rette.
Med det strategiske samarbeidet med Erik Heisholt og Anders Krokfoss, kan vi nå tilby utvidede kommunikasjonsprosesser på høyt plan, til glede og inspirasjon både for våre kunder, og våre dyktige ansatte

- Jo Simen Skog, grunder og styreformann i A2N

Anders og Erik har kjent hverandre i over 20 år og jobbet med hverandre fra forskjellige sider av bordet

De siste to årene har Anders vært kunde hos Heisholt Inc., og har fått ytterligere bevist at sine felles tanker om åpenhet, ærlighet, inkluderende samarbeid, strategisk og kreativ nysgjerrighet er noe som skaper en bra energi, som de i felleskap ønsker å tilby til andreoppdragsgivere og strategiske samarbeidspartnere.

- Vi bestemte å danne en spennende duo som består av erfaring og kompetanse som utfyller hverandre på det strategiske, kreative, forretningsforståelse og prosjektledelse sier Erik Heisholt, grunder og kreativ leder i Heisholt Inc.

- Jeg har selv lang erfaring på internasjonalt nivå fra Egmont og Microsoft med å sitte “på andre siden av bordet” som kunde, så jeg bare vet at svært mange markedsførere der ute trenger en raskere, tettere, mer inkluderende måte å jobbe på i en travel hverdag, men som allikevel leverer strategier, konsepter, tanker og innovasjoner på skyhøyt nivå. Som styremedlem i A2N vet jeg også at kombinasjonen A2N, Heisholt og Krokfoss kan levere på nettopp dette, sier Anders Krokfoss.

Vi er allerede i gang på flere av våre oppdragsgivere. Samarbeidet gir umiddelbareffekt, og både positiv energi og utvidede muligheter. Vi gleder oss til å se hvordan dette kan utvikle A2N videre i tiden som kommer.

- Som Jo Simen sier, så er vi allerede i gang med opptil flere oppdrag og diskusjoner som for vår del beviser at dette er et smart strategisk samarbeid med fordeler for alle parter. Det er 2022. Vi må faktisk ikke gjøre ting på akkurat samme måte som det alltid er gjort, og igjen, som “kunde” så ville jeg virkelig synes det var attraktivt med leveranse på topp nivå, uten at nødvendigvis det innebar hverken møtebonanza i en travel hverdag, eller arbeidsgrupper og prosesser med 12 ulike titler og funksjoner. Vi skal jobbe tett, inkluderende, ærlig og nysgjerrig, og samtidig levere strategi, kreativitet, produksjon og implementering på høyt nivå, sier Krokfoss som også er gründer av Aka Projects.

Om Anders Krokfoss

Gründer, adm dir, markedsdirektør, styremedlem og foredragsholder med lang og tung erfaring fra merkevare- og forretningsutvikling innen medie-, teknologi- og helseindustri.

Blant annet Direktør Forretningsutvikling Microsoft, Head of Kids magazines & Disney Publishing Nordic - Egmont, Innovation Lead Egmont og Markedsdirektør Dagsavisen

Om Erik Heisholt

En av Skandinavias mest prisbelønte kreative ledere og konseptutvikler med 30 års erfaring. Ettertraktet foredragsholder innen kreativitet, innovasjon, inspirasjon. Kreativ Leder, gründer Heisholt Inc.

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet

No items found.
Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en
tjeneste eller et produkt?

Send henvendelse