Forfatter

Jo Simen Skog

Publisert

Digital helsesjekk og oppsett gratis?

Ville det ikke vært perfekt å bli kjent med byrået, kjent på energien, driven og kompetansen, før du ble kunde?

La oss ta en gjennomgang av din digitale helsesituasjon gratis og uten forpliktelser.

Vi gir deg rett og slett første kakestykke helt gratis. Da får både dere og vi mulighet til å kjenne på om det er en god match.

La A2N gjøre en gratis helsesjekk av selskapets totale digitale synlighet

Typiske kanaler og aktiviteter vi tar en kvalitetssjekk på er betalt søk, sosiale medier, søkemotoroptimalisering, websider og innhold.

Vi sjekker både kvaliteten på de aktiviteter dere gjør i dag, samt ser litt på potensialet i kanaler dere ikke er så synlige. For å gi best mulige anbefalinger og konkrete råd, vil vi trenger noen tilganger.

Basert på gjennomgangen lager vi en rapport som blir presentert i møte med dere der vi også kommer med våre anbefalinger. Du trenger ikke blir kunde for at vi skal utføre denne analysen, så dette er helt uforpliktende for dere.

Vi vil komme med nøytrale anbefalinger der ditt selskap og dine resultater står i fokus, ikke hva som gavner oss som byrå.

Ta kontakt med oss så blir vi enige om hvordan vi kan komme i gang. Tilbudet gjelder ut juni, så lenge vi har kapasitet.

Gratis oppsett på betalt søk.

Det ligger en god del timer i å sette opp en ny konto. Dette er en jobb vi gjør grundig og som er nødvendig for å lykkes med gode resultater.

Om du som kunde ønsker å bli kunde hos A2N på betalt søk, gir vi deg hele oppsettet gratis. Du betaler kun for oppsettet om du ønsker å avslutte samarbeidet i løpet av de tre første månedene. På denne måten blir det ingen ekstra kostnader for dere ved å gå over til oss.

Vi sørger for at dere blir fornøyde og blir hos oss videre. Tilbudet gjelder foreløpig for mai og juni, så ta kontakt for interesse. Les mer om betalt søk her.

Gratis helsesjekk av websiden

Vi kjører en performancerapport av din nettside. Tilbudet om gratis gjennomgang gjelder for alle kunder som ønsker igangsetting innen utgangen av juni og så lenge vi har kapasitet.

Her ser vi på hvordan nettsiden scorer på forskjellige parametere, som kode, hastighet, sikkerhet, universell utforming, teknisk SEO, innhold og plattform.

Om du vil at vi skal gå litt dypere, trenger vi også ftp tilgang for å se litt på kildekoder, men vi kommer et godt stykke på vei uten dette.

Basert på en slik gjennomgang vil kunne gi dere en rekke tips for hva dere bør jobbe med i prioritert rekkefølge.

Er dere opptatt av SEO er det viktig med god kode og en side som er rask, men finner vi store sikkerhets svakheter vil vi kanskje likevel anbefale å ta tak i dette først.

Vi presenterer gjerne rapporten for dere i et møte.

La oss ta en prat!

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ola Marvin Vodal

Teamet

Gyda Istre

Performance

Ola Marvin Vodal

Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en
tjeneste eller et produkt?

Send henvendelse