Forfatter

A2N Digitalbyrå

Publisert

Eileen Mc Cready går til A2N!

A2N kan stolt informere at Eileen MC Cready går fra NXT Oslo Reklamebyrå til A2N som rådgiver. Eileen er en vi kjenner godt fra før da vi har jobbet tett med henne i felles prosjekter de siste 2 årene, deriblant flere store eiendomsprosjekter. Hun hadde sin første arbeidsdag hos oss 1. september 2021.

Thomas Langseth sier følgende om ansettelsen: Alle som har jobbet med Eileen sier det samme «Eileen er fantastisk å jobbe med. Hun har stålkontroll og er superprofesjonell». Da Eileen viste interesse for A2N og lurte på om det var muligheter hos oss, var vi ikke vanskelig å be. For A2N er hun perfekt match og vi er glade for at hun er på vårt lag. Våre kunder har virkelig noe å se frem mot (Thomas Langseth).

Så hvem er Eileen?

Eileen er 43 år og kommer fra indre Sørlandet. Hun har erfaring fra lignende roller i reklamebransjen og har jobbet med flere store merkevarer og kunder, hun har også jobbet på kundesiden (Telia). Noen av kundene hun har jobbe med er Kellox, Renault, Byggtorget, VG Bud, UFF, og en del B2B kunder. Hun har bred erfaring fra strategiarbeid og markedsføring av boligprosjekter, deriblant Locus Ensjø, Malerhaugveien 25 og Ramfjord.

Eileen jobbet tidligere som designer og AD i avis- og magasin bransjen. "Det var spennende og lærerikt å jobbe i denne bransjen, men etter hvert vokste interessen for markedsføring og planlegging seg større og større. Det falt da naturlig å ta utdannelse i prosjektledelse via Emergence og seinere på BI. Det å jobbe som prosjektleder og rådgiver er virkelig givende og det er aldri en dag som er lik. Jeg gleder meg til hver dag!"

På hjemmebane er det familie og venner som kommer først. Hun liker å være sosial men kan like gjerne være alene. "Jeg er nok en del prosjektleder hjemme også men de er flinke til å si fra når jeg blir for mye prosjektleder og for lite Eileen". Ellers er hun en del på fjellet i Gudbrandsdalen og går turer og står på ski.

Hvorfor valgte du A2N? Hva ser du frem til hos oss?

  • Jeg gleder meg veldig til å starte i A2N. Jeg ser fram til å jobbe enda mer digitalt enn før og kunne benytte meg av spisskompetansen til spesialistene og dermed kunne rådgi kundene på et enda høyere faglig nivå. Ledelsen og kulturen i A2N tiltrekker meg og den reisen A2N skal ut på nå har jeg veldig lyst til å være en del av.

Hva håper du kundene sitter igjen med når de har deg som rådgiver/ prosjektleder?

  • Jeg håper de ser at jeg er dedikert og effektiv og at det skal være enkelt å jobbe med meg. Jeg setter meg godt inn i bedriften jeg jobber med, og gjør grundig research på produktet eller tjenesten de selger. Uansett hvor stort eller lite budsjettet til kunden er skal vi klare å få til noe bra sammen. Jeg har erfaring med de fleste markedsføringsmulighetene, og har gjennomført kampanjer både via flyers og influencere, og har nå også et fantastisk arsenal av spesialister som jeg vil rådføre meg med før vi staker ut kursen for kunden.

Vi ønsker Eileen velkommen til oss!

Eileen kan nås på eileen@a2n.no og på tlf: 906 25 422. Ring og avtale en kaffe da vel!

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet

No items found.
Send oss en
melding 🤗

Jeg vil gjerne diskutere et prosjekt,
eller avtale et møte.

Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din henvendelse og vil svare deg så raskt som mulig
Oops! Something went wrong while submitting the form.