Forfatter

A2N Digitalbyrå

Publisert

Hei Melissa!

Melissa er 22 år gammel og kommer fra Drammen. Hun har nettopp fullført sin bachelor i Markedsføring og Salgsledelse ved Høyskolen Kristiania. Melissa skrev en bachelor om markedsføring i sosiale medier, dette ga mersmak og da hun så at A2N søkte etter en ny Social spesialist, visste hun at hun måtte søke. Hun har gjennom studiene vært usikker på om hun skulle velge salg eller markedsføring når arbeidslivet sto for tur, men salg og markedsføring henger godt sammen, og hun tror at det å ha kunnskap om begge deler vil bidra godt i det store bildet.

Fritiden bruker hun på familie, venner og kjæreste. Før studiene drev hun med dans og kan faktisk kalle seg for europamestere i hip hop i 2015. Melissa begynte som Social Spesialist i A2N mandag 16 august.

Hvorfor valgte du A2N som arbeidsgiver og hvordan er førsteinntrykket?

  • Da jeg så at A2N søkte etter en ny social spesialist var jeg aldri i tvil om jeg skulle søke. Jeg fikk et godt førsteinntrykk av A2N bare ved å søke de opp i ulike sosiale medier. Jeg visste allerede da at dette er et sosialt og bra sted å utvikle seg innen markedsføring og annonsering. Jeg er stolt av å komme rett fra studiet til en så fin arbeidsplass som A2N, og jeg gleder meg masse til å tilegne meg ny kunnskap fra flinke kolleger. Sosiale medier har kommet for å bli, og det er ingen tvil om at det er her mye av markedsføringen foregår i dag.

Hva skal du jobbe med i A2N?

  • Jeg skal jobbe med annonsering i sosiale medier og sørge for at jobben jeg gjør skaper fornøyde og lojale kunder. Jeg gleder meg til å komme på gode og kreative løsninger for kundene, og kan ikke vente med å komme i gang.

Har du satt deg noen mål for det første året?

  • Mitt mål er å skape gode resultater, både for A2N, men også for kundene. For å nå dette målet tror jeg det er viktig å kommunisere godt med kolleger og kunder, for så å skape det materiellet kunden ser for seg, bare enda litt bedre! Et annet mål er å bli den beste social spesialisten jeg kan bli på et år, og hele tiden være nysgjerrig og lærevillig.

Velkommen til oss Melissa og masse lykke til!

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

André Sunde-Nilsen

Teamet

Øyvind Emanuelsen

Rådgivere

Kim Mu

Performance

Send oss en
melding

Jeg vil gjerne diskutere et prosjekt,
eller avtale et møte.

Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din henvendelse og vil svare deg så raskt som mulig
Oops! Something went wrong while submitting the form.