Forfatter

A2N Digitalbyrå

Publisert

Hils på Adil og Tushar

A2N styrker staben med 2 utviklere

Fra venstre: Adil Hasan og Tushar K Ghosh

Bli kjent med vårt nye Dhaka team! A2N har ansatt Adil Hasan og Tushar K Ghosh som sitter i A2N sitt utviklerteam i Dhaka i Bangladesh. Vi rigger oss for vekst og ønsket å styrke vårt webteam slik at vi har nok ressurser til å drive stadig innovasjon og utvikling. Med disse to på laget vil vi jobbe mer effektivt og levere høyere kvalitet. Ansettelsene er kvalitetssikret og gjort i samarbeid med det norske outsorcingselskapet Cefalo.

Teamet er allerede godt i gang og jobber tett med vårt eksisterende team i Phune (India) som i dag består av 7 utviklere.

Til venstre, Md. Adil Hasan (29) er ansatt som team-lead i Dhaka. Han har en mastergrad i IT og en bachelor i C.S.E og en årrekke bransjeerfaring innen webapplikasjonsutvikling. Adil ønsket å være med å bygge både team og kultur i fra bunn og er en sentral brikke i A2Ns arbeide med kontinuerlig heve kvaliteten på våre leveranser.  

Til høyre, Tushar Kumar Ghosh (30) er team-medlem nummer 2 i vårt Dhaka-team. Han er en senior utvikler med bachelor i C.S.E og har utelukkende fokus på JAMStack applikasjoner. Tushar kommer til oss for å styrke vår javascriptutvikling og hjelpe A2N utvikle morgendagens digitale systemer for å skape verdi for våre kunder.

Teammøter over landegrenser

Med Cefalo får vi:

  • Flinke og fornøyde utviklere
  • God arbeidskultur med gjensidig respekt og tillit.
  • Fokus på norske kunder

Vi liker godt modellen til Cafalo. De setter utviklerne øverst, det er slik vi jobber med våre folk også – spesialistene øverst.

Opp-ned-modell setter utviklerne i fokus. I samarbeid med Cefalo setter vi utviklerne øverst i hirarkiet. Deretter kommer mellomlederne i Dhaka. Under det igjen kommer ledelsen her på hovedkontoret i Norge. Det blir en slags omvendt modell av det som er vanlig. Dette handler ikke om at all makten ligger hos utviklerne, men om at ledernes og mellomledernes jobb er å tilrettelegge for dem. Det er utviklerne som er gullet i selskapet, ikke lederne på toppen. Dette er en modell vi tror på, og som samfaller med hvordan vi jobber med folkene våre her i Norge. Det viser seg at det faktisk er et navn for denne måten å tenke på, nemlig servant leadership (som i at lederne skal «tjene» de andre ansatte). Det er ledelsen som må tilpasse seg utviklerne – som skaper verdiene – og ikke motsatt.

Outsourcing vs Insourcing

Adil og Tushan kommer inn via outsourcingmodellen, men de er insourcet i vår organisasjon. De jobber full tid for oss og er våre kollegaer på lik linje med de andre i A2N, de bare sitter i Dhaka isteden for i Oslo. De er med på teammøter, morgenmøter og er i kontakt med våre folk flere ganger hver dag.

Vi ser frem til å uvikle dette teamet videre. Stabilitet blant ressursene er en viktig suksessfaktor for å utvikle gode løsninger og produkter over tid.

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet

No items found.
Send oss en
melding 🤗

Jeg vil gjerne diskutere et prosjekt,
eller avtale et møte.

Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din henvendelse og vil svare deg så raskt som mulig
Oops! Something went wrong while submitting the form.