Forfatter

A2N Digitalbyrå

Publisert

Hils på Mahdi El Mou!

Mahdi hadde første arbeidsdag i A2N 01 juni og har allerede rukket å bli litt varm i trøyen. Vi måtte helt til Kristiansand for å finne vår neste SEO spesialist. Og nå er han jammen igang med å pakke kofferten for å flytte inn til Oslo, slik at han kan jobbe fra våre nye lokaler over sommeren. Dette ser vi frem til.

Så hvem er Mahdi?

Mahdi El Mou er 23 år og kommer fra Kristiansand. Han brenner for digital markedsføring og har studert markedsføringsledelse med fordypning i digital markedsføring på handelshøyskolen BI. Mahdi har jobbet i diverse stillinger og yrker gjennom studieperioden. Han har utviklet en genuin interesse for digital markedsføring og SEO gjennom studiene og ser frem til å fortsette og lære mer med det han brenner for.

På fritiden, er det mye fotball det går i. Manchester United supporter siden han var ung. Ellers, liker han å være sosial når han kan, trene og spille med venner.

Hvordan har du opplevd oppstarten i A2N, til tross for Corona og Sørlandskontor?

  • Oppstarten har vært helt fantastisk! Jeg ble skikkelig godt tatt i mot og jeg kunne egentlig ikke spurt om en bedre måte å starte på, til tross for Corona og hjemmekontor i det glade Sørlandet

Hva skal du bidra med i A2N og hva er dine mål litt lenger frem?

  • Det at jeg er genuint interessert i digital markedsføring og teknologi, gjør det naturlig for meg å tilegne meg mer kunnskap og erfaring i denne bransjen. Digital Markedsføring og spesielt SEO er konstant i forandring og det er derfor viktig å følge med og tilpasse seg hele tiden. Jeg skal levere kvalitet og topp service for mine kunder fra første stund. Det viktigste jeg gjør er selvsagt å skape gode resultater, men jeg ønsker også å bli oppfattet som en som er fremoverlent og som tør å utfordre kunden. Jeg vil at kundene skal oppleve meg som en som tar det lille ekstra steget og som bidrar til de oppnår god avkastning på sin investering hos oss. På veien videre er det viktig for meg å ikke stoppe opp, men hele tiden tilegne meg ny kunnskap og få implementert dette ut hos kundene. Jeg vil bli sett på som en god lagspiller og en som på sikt får mer ansvar.

Vi ønsker Mahdi lykke til her hos A2N!

TilbakeSe flere artikler
Send oss en
melding

Jeg vil gjerne diskutere et prosjekt,
eller avtale et møte.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.