Forfatter

A2N Digitalbyrå

Publisert

Lisa Skovdahl til A2N!

Vi ønsker SEM spesialist Lisa Skovdahl velkommen til oss.

Skovdahl (27) har en bachelor i Markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, og brenner for digital markedsføring og kommunikasjon med en ekstra interesse for forbrukeradferd knyttet til annonsering i digitale kanaler.

Lisa har lang erfaring fra retailbransjen, som henholdsvis butikkleder og avdelingsleder, og har gjennom sin fartstid skapt gode resultater for både teamet og seg selv. Lisa gleder seg stort til å ta med seg erfaringen sin inn og kombinere dette med ny læring i A2N.

Når hun får nok av storbyen setter hun alltid pris på en fjelltur og er blitt en aldri så liten tinderangler med flere av de høyeste toppene i Jotunheimen krysset av på listen. Hun ser på seg selv som allsidig, da hun like gjerne kan nyte en strandferie i Hellas, så vel som en snowboardferie i Alpene.

At Lisa er sporty, fikk vi bekreftet på høstens firmatur, der hun kastet seg utfor Nordens lengste Zip-Line, syklet den bratte nedstigningen fra Myrdal til Flåm og ble med på topptur. Jaggu var hun ikke også på vinnerlaget på de seriøse A2N-Lekene!

Hva skal du jobbe med i A2N?

  • Min hovedrolle i A2N er å jobbe med egen kundeportefølje, der jeg har ansvaret for annonsering gjennom betalt søk. Som spesialist vil jeg hjelpe kundene med å definere en digital strategi og utvikle kampanjer, som både engasjerer og gir resultater. Jeg vil samarbeide tett med resten av fagmiljøene i A2N for å sikre helhetlige, smarte og effektive løsninger.

Hvilke forventninger har du til arbeidsplassen og hva kan kundene forvente av deg?

  • Jeg har gledet meg til å bli en del av det sterke fagmiljøet og kulturen i A2N, og ser frem til å vokse og utvikle meg i takt med byrået. Jeg kommer til å lære mye av mine kolleger, ettersom byrået fokuserer på kunnskapsdeling og deler en felles passion for resultater. Jeg drives av egenlæring og stadig søken etter ny kunnskap, noe som er veldig relevant i denne bransjen. Mitt mål er å hele tiden være oppdatert på aktuelle trender og digitale endringer.
    Kundene kan forvente en påskrudd, motivert og proaktiv spesialist, som alltid har kundens beste i fokus. Jeg skal utnytte mine ferdigheter og kompetanse for å levere kvalitet og skape gjennomgående gode resultater, for både kundene og A2N.

Hvordan har det vært å starte opp i A2N og hva er førsteinntrykket?

  • Oppstarten har vært fantastisk! Jeg har blitt tatt veldig godt imot av alle kollegaene mine og kunne ikke bedt om en bedre velkomst. Onboardingen har vært motiverende, og jeg trives allerede med min nye arbeidshverdag. Førsteinntrykket jeg har fått er en kreativ og sosial arbeidsplass, der alle aktivt er med på å bevare den flotte arbeidskulturen. Vi kom nylig tilbake fra firmatur til Vatnahalsen. Der fikk jeg bekreftet inntrykket mitt av dette er en utrolig bra gjeng!

Noe av det første Lisa var med på i A2N var firmatur til flotte Vatnahalsen like ved Flåm. Dette var en flott måte å bli kjent med Lisa på. Lisa har gått inn i gruppen med bravur og allerede vist at hun er en allsidig og kunnskapsrik A2Nér.

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet

No items found.
Send oss en
melding

Jeg vil gjerne diskutere et prosjekt,
eller avtale et møte.

Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din henvendelse og vil svare deg så raskt som mulig
Oops! Something went wrong while submitting the form.