Forfatter

Thomas Langseth

Publisert

Sara + Sara = sant

Nå har vi kommet oss igjennom et litt humpete år med hjemmekontor og usikkerhet. Tross dette har vi valgt å være tro mot visjonen vår.
«Vi skal skape en arbeidsplass både talenter og kunder elsker å komme til».

I 2020 ansatte vi hele fem nye talenter. Vi styrket oss på alle fronter, alt fra spesialister og designere til rådgivere og ledelse, noe som er et bevis på at vi mener alvor. Vi ønsker å bygge et robust byrå med høy kompetanse og løsninger som blir lagt merke til. Et byrå for fremtiden!
Men vi kan jo ikke stoppe der!
Stolt kan vi annonsere at vi går fra å være 17 til å bli 19 ansatte. To nye talenter inn altså! Sara Voll startet hos oss 4. januar som digitaldesigner og Sara Nilssen startet 1. februar som rådgiver. Sara og Sara kjenner hverandre fra før da de begge har bakgrunn fra Mediacom. Voll kommer rett fra Mediacom og Nilssen har vært innom OMD før hun landet her hos oss.

Fra venstre: Sara Voll og Sara Nilssen

En stjernedesigner

Sara Voll har allerede markert seg som en sterk designer tross sin korte fartstid. I Mediacom jobbet hun deltid samtidig som hun avsluttet studiene. Med Bachelor i grafisk design og ett år med frontend-utvikling ved Høyskolen Kristiania passer hun perfekt inn i A2N. Her får hun garantert bruk for sin tverrfaglige kompetanse og erfaring. Sara har vist oss at hun er tilpasningsdyktig, nysgjerrig, positiv og kreativ. Hun brenner for design, teknologi og gode brukeropplevelser.

En rådgiver med fokus

Sara Nilssen har bred erfaring med både store, små, gamle og nye merkevarer. Hun har tidligere jobbet med å bygge opp livsstils- og lydmerket til Kygo på sosiale medier. I mediebyråene Mediacom og OMD har hun sjonglert mellom merkevarer som Apollo, Biola, Sunniva isTe, TINE IsKaffe, Nespresso, Litago, Opplysningskontoret for frukt og grønt, Piano og Talkmore – for å nevne noen.

Med en så bred kundeportefølje er konseptutvikling, innholdsproduksjon, betalt medieannonsering, kommersielle influencer-samarbeid og prosjektledelse en naturlig del av hennes hverdag.

I tillegg til variert arbeidserfaring har Sara en bachelor i markedsføring og merkevareledelse, og en master i ledelse- og organisasjonspsykologi å støtte seg på. Sara tenker helhet, og har alltid kundens utvikling i fokus.

WTG 86

Vi må nok belage oss på hjemmekontor og unntakstilstand en stund til, men vi gleder oss over at dyktig talenter og spennende kunder fortsetter å komme til oss. Snart kan vi også vise frem våre splitter nye lokaler i Waldemar Thranes gate 86. Det blir en ny start for oss alle! Og vi føler nå vi har en robust såle som skal hjelpe oss på veien videre, godt støttet av vår felles visjon og grunnlov:

  • Vi skal skape en arbeidsplass både talenter og kunder elsker å komme til.
  • A2N er et byrå som setter kunden først.
  • Vi hjelper deg med alt det digitale – fra annonsering og nettsider til strategi og innhold.
  • Vi skal være en sparringspartner, ikke bare en leverandør
  • God kultur og kompetanse skaper vekst!
  • Sammen blir vi gode!
TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet

No items found.
Send oss en
melding

Jeg vil gjerne diskutere et prosjekt,
eller avtale et møte.

Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din henvendelse og vil svare deg så raskt som mulig
Oops! Something went wrong while submitting the form.