Forfatter

Jo Simen Skog

Publisert

Jo Simen Skog
Publisert
3.5.2020

Størst på boligprosjekter

Digitalbyrå med lengst erfaring med boligvelger

Digitalbyrået A2N er et av de selskapene som har gjennomført flest digitale boligprosjekter/ boligvelgere. Vi har vært med i spennende prosesser fra det sto containere på sørenga i 2007 til ferdig utviklet og utsolgt prosjekt med over 700 leiligheter i 2016. Siden vår første boligvelger ble lansert på det norske markedet for 16-17 år siden, har vi pr i dag vært med på over 100 store og små boligprosjekter. Ca 10.000 leiligheter for over 40 milliarder kroner er blitt solgt med A2N på laget.

Vinteren 2021 solgte Sommerokvartalet ut alle leilighetene på salgsstart med en samlet omsetning på 750 millioner kroner. Det kom inn ca 340 bud på ca 60 leiligheter og de fleste leilighetene gikk for godt over salgspris.

Vårt mål er alltid å få solgt så mange leiligheter som mulig allerede før salgstart, slik at prosjektet kan settes igang og boligutvikleren får en trygghet i prosjekter. Flere ganger har vi opplevd at prosjektene nesten har blitt utsolgt før før første spadetak er tatt. For oss, som har vært involvert i hele prosessen, er det veldig gøy å se at prosjekter som blir godt mottatt. Man vet aldri hvordan interessen slår ut i antall salg, så det er alltid en stor lettelse når vi ser slike resultater.

Ny oppdatert boligvelger til boligprosjekter

Vi har utviklet vår boligvelger i flere faser. Vår siste boligvelger er blant aller beste i landet.

Boligvelgeren er viktig for potensielle kjøpere, da de skal realisere en boligdrøm som fremdeles ikke eksisterer. Kjøperen må ta et valg om kjøp, noen ganger 2-3 år før boligen er klar for innflytting. Viktige elementer er da:

1. Visualisering av boligen og området
2. Dokumentasjon - hva kjøper man?
3. Informasjon - hvordan blir livet for meg og min familie her?
4. Trygghet -  når er det ferdigstilling og hvem er utbygger og naboer?
5. Har de en leilighet som matcher mine ønsker (2 soverom, utsikt, garasje, pris, etc.)

Vi scorer høyt på evnen til å tilpasse oss løsningene for hvert boligprosjekt. Det er forskjellige behov og ønsker, og markedene er forskjellige i Oslo og Tromsø.
I begynnelsen begrenset boligprosjektene seg til selve webpresentasjonen. I dag tar vi også hånd om mye av markedsbudsjettene. Vi gjør spennende annonsering i alle kanaler, fra klassisk printannonsering til digitale kanaler som Facebook og Google. Våre spesialister merker at blant annet at særlig Facebook blir mer og mer spennende.

Visste du at vi lanserte den aller første boligvelgeren?


For ca 17 år siden kom Optimo og DNB Eiendom med ønske om å lage en spennende webpresentasjon for et nytt boligprosjekt rett ved Maridalsvannet i Oslo. Det var et stort boligprosjekt over 4 faser, som vi døpte Maridalsporten. Vi fikk litt frie tøyler og bestemte oss for å lage noe helt nytt, nemlig visualisere et ferdig prosjekt og la brukeren få navigere seg rundt på skissene av de forskjellige bygningene. Brukerne skulle kunne klikke seg inn på leilighetene for plantegninger, mer info og bilder, kunne snu på bygget og sortere etter flere filtre som pris, etasjer og størrelse.

Leiligheter som ble solgt fikk en annen bakgrunnsfarge. På web var kundene vant til å laste ned prospektet i PDF-format, så dette var spennende og helt nytt. Vi døpte den til «Boligvelger», og det ble en stor suksess!

Et halvår senere begynte det å poppe opp boligprosjekter med tilsvarende funksjonalitet – og begrepet ble et faktum. I dag er begrepet boligvelger blitt allemannseie, og er noe du finner på nettsidene til de fleste boligprosjektene. Det er gøy at vi satte standard i bransjen og at vi var helt i forkant!  

I dag, 17 år senere har vi vært med på over 100 eiendomsprosjekter over hele landet, fra Larvik til Tromsø.  Vi har jobbet med store utbyggere som AF-Gruppen, Avantor, Backe Gruppen, Anthon Eiendom, Hersleth Entreprenør, Fritzøe Eiendom og en rekke mindre aktører. Vi har vært med fra start til slutt i prosjekter som Torshovdalen, Fossumhagen, Fjelhamar Torg, Locus Ensjo, Sommerokvartalet, Hurum Brygge, Malerhaugveien 25, Sanden Brygge, Maridalsporten,  Krydderhagen, Jessheim Park, Tomasjordnes, Ringstabekk/ Øvre Stabæk Gård, Ekebergportalen, Fagertoppen, Spikerverket og Sørenga. Vi har jobbet sammen med en rekke reklamebyråer, arkitekter og eiendomsmeglere.

Vi ønsker å fortsette å utvikle oss og være blant markedets beste tilbydere innen eiendom. Vil du vite mer? Kom innom for en kopp kaffe da vel!

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Partner & Rådgiver

Teamet

No items found.
Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en
tjeneste eller et produkt?

Send henvendelse