Forfatter

A2N Digitalbyrå

Publisert

Velkommen til oss Kim!

Kim Mu er 22 år gammel og kommer fra Asker. Kim hadde sin første arbeidsdag i A2N 02 august. I sommer fullførte hun sin bachelorgrad i Kreativ markedskommunikasjon med fordypning i digital markedsføring via Høyskolen Kristiania. Gjennom studietiden har hun også jobbet i diverse stillinger, deriblant som studentassistent i valgfaget digital markedsføring på Høyskolen Kristiania. Her har hun fått muligheten til å benytte seg av sin ferske kunnskap til å hjelpe nærmere 200 studenter gjennom emnet.

Studietiden på høyskolen har dessuten bidratt til å dyrke Kims interesse for digital markedsføring, spesielt innenfor betalt søk, og hun ser frem til å jobbe mer med dette fremover. Som en ekstrovert, liker Kim å benytte mye av sin fritid sammen med venner og familie, men foretrekker også å bruke tiden sin på gaming når hun først er hjemme og slapper av.

Hvordan har det vært å starte opp i A2N og hva er førsteinntrykket?

  • Oppstartsfasen har vært utrolig bra! Jeg ble veldig godt tatt imot og onboardingen har vært inspirerende. Førsteinntrykket jeg har fått fra teamet her på A2N, er at alle er kreative mennesker som jobber hardt for å oppnå gode resultater. Jeg gleder meg stort til å bli enda mer kjent med teamet.

Hvilke forventninger har du til arbeidsforholdet her i A2N?

  • Jeg ser for meg å kunne vokse her hos A2N. Jeg håper å kunne lære av mine kolleger, og få mer erfaring av å sparre sammen med dem, i tillegg til å tenke ut kreative idéer sammen. Jeg ser også for meg mange muligheter for egenlæring, deriblant gjennom sertifiseringer. Jeg gleder meg til å vokse sammen med teamet, og bidra til å skape et hyggelig og kreativt miljø, der alle kan komme med innspill og lære av hverandre.

Hvilke mål har du, og hva tror du er viktig for å skape fornøyde kunder?

  • Mitt mål er å utnytte mine digitale ferdigheter og faglig kompetanse til å hjelpe kunder å bli synlige i søkemotorene. I tillegg, er det også viktig for meg å kontinuerlig tilegne meg fagkunnskap for å fortsette å bistå kunder med deres spennende prosjekter. Slik sikrer jeg at jeg alltid er "on top of my game", og som et resultat møte kundenes behov. Det mener jeg gjør at kunder blir fornøyde.

Vi ønsker Kim velkommen til oss og masse lykke til!

TilbakeSe flere artikler
Vi jobber for din synlighet. La oss hjelpe deg med markedsføringen.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Elin Kulterud Bali

Kreatører

Teamet

Mohamed Dyani

Daniel M Strand

Rådgivere

Send oss en
melding

Jeg vil gjerne diskutere et prosjekt,
eller avtale et møte.

Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din henvendelse og vil svare deg så raskt som mulig
Oops! Something went wrong while submitting the form.