Anders Krokfoss

Jobbe med oss?

Send henvendelse

Med stadig økende tilgjengelighet av internett og mobile enheter har forbrukeratferden endret seg dramatisk, og bedrifter må tilpasse seg for å oppfylle forventningene til det moderne publikummet. Dagens forbrukere ønsker budskap som kommer fort til poenget, og vi vil at det skal være enkelt og underholdende på samme tid.

Ifølge HubSpot er video det innholdet folk husker best. Dessuten er video gunstig med tanke på SEO, slik at du rangerer høyere i søkemotorene. Antall virksomheter som tar i bruk video i markedsføring har skutt i været. Mer enn 54 % av markedsførere sier at video er den mest verdifulle innholdstypen for å oppnå markedsføringsmål i sosiale medier – og dette gjelder faktisk også for beslutningstakere på bedriftsmarkedet.

 Kilde: https://sproutsocial.com/insights/social-media-video-statistics/

Filmproduksjon til Lederne (samarbeid med Funkel)

Fremtiden er B2P – business to people

Film og videomarkedsføring har en unik mulighet til å umiddelbart påvirke mottakerne emosjonelt. Dette er etter hvert blitt en etablert sannhet om forbrukermarkedet – men nå også på bedriftsmarkedet (B2B). B2B-kundenes forventninger har endret seg dramatisk de siste årene. Nøkkelen til dette engasjementet er innholdet. Bedrifter er til syvende og sist bemannet av mennesker, som har behov og følelser akkurat som resten av oss. Følelser driver faktisk 80–90 % av beslutningsprosesser og rasjonale driver de resterende 20 %. Folk styres hovedsakelig av følelsene sine og bruker til slutt litt rasjonalitet for å “validere” følelsene sine.

Filmproduksjon til Janus (samarbeid med Cameralink)

Her er noen grunner til hvorfor videomarkedsføring er uunnværlig for dagens bedrifter:

Videomarkedsføring gir visuell attraksjon og engasjement

Mennesker er naturlig tiltrukket av visuelle elementer, og videoer gir en dynamisk og engasjerende måte å formidle informasjon på. Kombinasjonen av bevegelige bilder, lyd og tekst gir en helhetlig opplevelse som fanger oppmerksomheten og oppmuntrer til deltakelse. En velprodusert video har potensial til å skape en dypere forbindelse mellom bedriften og sitt publikum.

Effektiv kommunikasjon av meldinger

Videomarkedsføring gir bedrifter muligheten til å kommunisere komplekse meldinger på en enkel og lettfattelig måte. Enten det er å introdusere et nytt produkt, forklare tjenester, eller formidle bedriftens verdier, kan videoer gi en klar og overbevisende presentasjon som hjelper publikum med å forstå budskapet raskt.

Økt sosial deling – Videomarkedsføring utvider rekkevidden

Sosiale medier har blitt en sentral plattform for å dele informasjon, og videoer er det mest delte innholdet på disse plattformene. Med muligheten for å generere kommentarer, likerklikk og delinger, gir videomarkedsføring bedrifter en organisk måte å utvide rekkevidden sin på. Dette skaper ikke bare oppmerksomhet rundt merkevaren, men også en mulighet for viral spredning.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotorer verdsetter høyt kvalitetsinnhold, og videoer har vist seg å være effektive for SEO. Nettsider med videoinnhold har større sjanse for å rangere høyt i søkeresultatene, noe som betyr økt synlighet og flere besøkende. Det gir bedrifter en fordel når de konkurrerer om oppmerksomhet på nettet.

Målrettet annonsering

Videomarkedsføring gir bedrifter muligheten til å målrette annonsering mot spesifikke målgrupper. Plattformer som Facebook og YouTube gir detaljert innsikt i brukeradferd, slik at bedrifter kan tilpasse og optimalisere kampanjer for å nå riktig publikum. Dette resulterer i bedre konverteringsrater og høyere avkastning på investeringen.

Filmproduksjon til Veas (samarbeid med Scream Media)

Interessant statistikk om video:

Her er noen imponerende fakta om videomarkedsføring som du kanskje finner interessant:

 • Videoer står nå for nesten 80 % av all internettrafikk.
 • 86 % av markedsførere bruker video som et markedsføringsverktøy.
 • 86 % av videomarkedsførere sier at video er effektivt for å generere leads.
 • 92 % av markedsførere sier at videoer er en svært viktig del av deres markedsføringsstrategi i 2023.
 • Korte videoer gir den beste avkastningen på investeringen av alle sosiale medier markedsføringstaktikker, ifølge en ny analyse fra HubSpot av markedsføringstrender i 2023.
 • 64 % av kunder over hele verden foretar kjøp etter å ha sett videofilmer i bedrifters sosiale mediekanaler.
 • 73 % av markedsførere bruker direktestrømmede (live) videoer.
 • 54 % av bedrifter bruker videoer på landingssider.
 • Produktdemonstrasjoner er den ledende typen videoannonsering for B2B-bedrifter.
Filmproduksjon til Janus (samarbeid med Cameralink)

Kom i gang med videomarkedsføring

Moderne virksomheter stiller krav til kvaliteten på det videomaterialet som utvikles. Det bør holde en viss standard – og representere merkevaren og selskapets identitet på en god måte. A2N har lang erfaring med å produsere filmer av høy kvalitet – innenfor en rekke ulike pris og kategoriområder. En filmproduksjon trenger ikke nødvendigvis være kostbar for å ivareta ønsket kvalitet og historiefortelling. Mange virksomheter har også behov for et stort antall filmer. Vi vil derfor skreddersy en effektiv produksjon hvor vi vil skape en stor mengde filmmateriell i en produksjon i en rekke formater som kan brukes og gjenbrukes over lang tid.

A2N utvikler hele bredden av ulike film- og videoproduksjoner:

Fullskala filmproduksjoner

Medium- og småskala produksjoner i ulike formater

I en verden der oppmerksomhet er en verdifull ressurs, er videomarkedsføring en kraftfull strategi for bedrifter som ønsker å skape en varig forbindelse med sitt publikum. Det gir ikke bare en effektiv måte å formidle informasjon på, men gir også en mulighet til å bygge merkevarebevissthet, øke synlighet på nettet og oppnå bedre resultater i en stadig mer konkurranseutsatt digital økonomi. Med riktig tilnærming kan videomarkedsføring være nøkkelen til suksess for moderne bedrifter.

Når A2N jobber med filmproduksjon og videomarkedsføring er det alltid viktig å ha en grundig og god prosess:

 • Definere overordnet intensjon og ambisjon med filmen og videoinnholdet
 • Definere budskap
 • Velge omfang og ambisjonsnivå
 • Produksjon
 • Optimalisering og uttak – for å sikre maksimal effekt
Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en tjeneste eller et produkt?