Kunde

Din Gjeld AS

Oppgave

Betalt søk

November 18, 2020
Se nettsiden

500% økning i henvendelser på under et år – med samme budsjett 🚀

For Din Gjeld har vi over lengre tid gjort betalt søkannonsering i Google. Kunden kom til oss med et ønske om bistand til en effektiv annonsekonto, som skulle generere flere henvendelser.

Se casen
Bildetekst på linjen.

Din Gjeld er et rådgivningsselskap som tilbyr gratis økonomisk rådgivning til personer med behov for økonomisk bistand. Dersom brukeren ønsker hjelp med reforhandling av forbruksgjeld eller dyre kredittlån, kan kvalifiserte rådgivere hos Din Gjeld bistå. I verste fall kan selskapet også redde personer som er i ferd med å miste egen bolig (tvangssalg) eller som har satt seg selv i en vanskelig økonomisk situasjon med flere inkassokrav.

Annonsekonto med høy kvalitet ga gode resultater

Innenfor kredittkort og forbrukslån kan klikkprisene ligge på mellom 400-800kr, det var derfor helt avgjørende å styre unna de dyrestesøkeordene med begrenset annonseringsbudsjett.

Før vi startet samarbeidet gjennomførte vi en søkeordsanalyse. Dette hjalp oss til å strategisk velge søkeord med høyt potensiale og lave klikkpriser, for at kunden skulle få mest mulig igjen for budsjettet.

I over 1 års tid har våre spesialister utviklet annonsekontoen i henhold til Googles best practise, med ukentlig optimalisering. Vi har blant annet A/B-testet annonser, arbeidet med budstrategier, testet landingssider og søkeord. Hovedformålet med annonseringen har vært å drive trafikk til nettsiden, samt å generere leads via telefon, e-post og kontaktskjema.

Dette oppnådde vi:

  • Konverteringsraten er firedoblet
  • 400% flere telefonhenvendelser
  • Trafikkøkning til nettsiden på 297%
Bildetekst på linjen.

Strukturert arbeid med betalt søk

Gjennom året har SEM-spesialistene arbeidet for å øke synlighet for å nå flest mulig relevante personer i målgruppen. Vi synes det er gøy å se at strukturert arbeid også med middels budsjett kan gi enorm avkastning for kundene.

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med kunden og kontinuerlig forbedre annonseringen for å gi kunden mest mulig igjen for annonsekronene.

Det har vært viktig for oss å tilpasse budskapet i annonseringen helt spesifikt til målgruppen for å øke leadskvaliteten. Ved å utnytte budsjettet på best mulig måte har vi gjennom ett år med annonsering klart å være synlige på de viktigste søkeordene og i tillegg halvert kostnaden per lead.

– Lisa Skovdahl, Performance spesialist SEM

Teamet

Ola Marvin Vodal

Rådgiver

480 52 059ola@a2n.no

Gyda Istre

Performance Rådgiver

gyda@a2n.no

Andre referanser

Tannlege Mikkelsen

Nye nettsider

Homely

Visuell identitet og nettside

Relokator

Revitalisering av fasadeprodukter.no

Locus Ensjø

Visuell identitet og annonsering

Tannlege Mikkelsen

Nye nettsider

Andre referanser

Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en
tjeneste eller et produkt?

Send henvendelse