A2N søker hovmester og webmaster

Er du vår nye stjerne? Vi ser etter en med pågangsmot, en som er serviceinnstilt og brenner for teknologi! For mange blir du våre kunders ansikts utad.

Som leder for webdriften for våre kunder, blir du en av selskapets viktigste nøkkelpersoner. Du er ofte den første personen våre kunder møter på når de tar kontakt. Du vil få ansvaret for førstelinjesupport, fasilitering av innkomne oppgaver og generell oppfølging av disse. Du vil samarbeide tett med prosjektledere og fagmiljøene i A2N for å sikre kvalitet i alle leveranser både internt og ut mot kunde. Med høy servicegrad, innsats og kompetanse skal du sammen med kolleger skape gode resultater og videre vekst på kundene du involveres i. Det er skader ikke om du kjenner du har kremmerånden i deg og motiveres av å sette igang prosjekter. Få små oppgaver til å rulle seg til større prosjekter som vi og våre kunder vil nyte godt av.

Arbeidssted:

Waldemar Thranesgate 86 C, 0175 Oslo

Stillingstype:

Fulltid

Søknadsfrist:

15.08.2022

Bildetekst på linjen.

Om A2N Digitalbyrå

A2N er et digitalbyrå som har holdt på i over 20 år. Vi er 13 smarte og sosiale medarbeidere som jobber tett sammen med både store og små annonsører på tvers av design, web, SEM, SEO og sosiale medier.

A2N er en arbeidsplass der vi utvikler oss, har det gøy sammen og løser små og store utfordringer for både andre og hverandre. Vi jobber kontinuerlig for å være et byrå både kundene våre og vi selv elsker å komme til.

Nå utvider vi webteamet. Er du vår nye kollega?  

  Er dette deg?

  Vi ser etter deg med pågangsmot, en som er serviceinnstilt og brenner for teknologi. Vi ønsker oss en supportmedarbeider med minimum 2-3 års relevant arbeidserfaring. Du liker å holde deg oppdatert på teknologi og trender/nyheter. Du vil få utvidete ansvar og oppgaver ettersom vi ser hva du brenner for.

  Som person er du selvgående og proaktiv, og tar ansvar for din egen arbeidshverdag og oppgaver. Du løfter kollegaene dine opp, er positiv, nysgjerrig og bidrar til et åpent og sosialt arbeidsmiljø. For deg er det givende å samarbeide i team, og du deltar gjerne i faglig diskusjon og sparring med både kollegaer og kunder.

  Du er god til å kommunisere både muntlig og skriftlig, også på engelsk. I tillegg jobber du kontinuerlig for at kundene skal lykkes og utfordrer de gjerne positivt for å skape gode resultater for dem.  

  Hva gjør A2N sin hovmester?

  Som hovmester i A2N har du ansvaret for inkomne saker og fasilitere dette videre i organisasjonen. Oppfølging av oppgavene vil også være sentralt. Som hovmester, vil du ofte være vårt ansikt utad, så du må være serviceinnstilt og ta godt imot våre kunder. Førsteklasses service!

  Med høy servicegrad, innsats og kompetanse skal du sammen med kolleger skape gode resultater og videre vekst på kundene du involveres i.

  Primæroppgaver knyttet til stillingen:

  • Håndtere henvendelser fra kunder og kollegaer
  • Ta godt vare på våre kunder
  • Fasilitere og se muligheter
  • Support og innholdspublisering på kunders og egen webside
  • Support epost og domener
  • Dialog med utviklerteam
  • Testing av webløsninger
  • Assistere prosjektleder og kundeteam i prosjekter
  • Fakturering og administrative oppgaver

  Stillingen inngår primært i selskapets webteam, men kan også være en ressurs for de andre avdelingene i A2N. Du vil samarbeide tett med prosjektledere i webteamet. Du vil være med i ukentlige teammøter der ressursplanlegging, fagkunnskap og arbeidsflyt står sentralt.

  Stillingen rapporterer til avdelingsleder for web som sammen med deg vurderer suksess og behov for endring av kurs.

  Hva kan vi tilby deg?

  Vi kan tilby deg en spennende og variert arbeidshverdag hvor ingen dag er lik. Du vil jobbe i en stilling med store muligheter for utvikling, frihet under ansvar, og et faglig fokus. Vi er en gjeng med sosiale, imøtekommende og omtenksomme kollegaer, som ønsker å løfte hverandre opp slik at vi sammen skaper gode resultater hver dag.  

  Videre kan vi tilby:

  • Splitter nye lokaler i toppetasje ved Alexander Kiellands Plass
  • Sykkelparkering, dusj/garderobe
  • Sosiale arrangement (turer, sommerfest, afterwork m.m.)
  • Lunsjordning i restaurant/kantine
  • Konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og helseforsikring
  • Dyktige kolleger som er der for hverandre
  • Personlig utvikling

  Høres dette interessant ut?

  Send en kort søknad og CV til:

  Jo Simen Skog - Styreleder

  Tlf: 93 44 73 70 / Mail: simen@a2n.no

  Eller

  André Sunde-Nilsen, Leder web team & Partner

  Tlf: / 91 76 9235 / Mail: andre@a2n.no

  Har du spørsmål om stillingen kan ta kontakt med André eller Jo Simen

  På grunn av fellesferien kan det ta litt tid før du får respons fra oss.

   Slik søker du

   Om du er interessert, ta kontakt med byråleder Thomas Langseth på telefon: 92 88 25 24 eller mail: thomas@a2n.no

   Send en kort søknad og CV.

   PS: Læringsvilje og sterkt engasjement kan kompensere for manglende erfaring.
   Send mail da vel!
   Send oss en melding

   Ønsker du mer informasjon om en
   tjeneste eller et produkt?

   Send henvendelse