Sist oppdatert: 31. januar – 2023

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, og bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.

Når du besøker våre nettsider lagrer vi dessuten automatisk informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrøm-data og andre brukeropplysninger som en del av tjenesteanalysen vår. Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg, og er anonyme.

Vi bruker også informasjonskapsler på våre nettsider i markedsføringsøyemed, for at besøksstatistikken skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider.For mer informasjon om vår behandling av informasjonskapsler se vår Cookie Policy

Bruk av skjemaer på denne siden

Vi har skjemaer tilgjengelige for kontakt. Disse skjemaene og personlig data lagt igjen i dem vil kun nyttiggjøres til det behandlingsgrunnlag som kommer frem av skjemaene. Eksempelvis vil kontaktskjemaet kun bli brukt til å kontakte de som ber om kontakt igjennom denne kanalen.

Bruk av underleverandører

A2N kjøper tjenester og produkter av en noen underleverandører for å kunne bedrive virksomhet i våre valgte marked, og for å levere våre tjenester og produkter til våre egne kunder. Dette gjelder kun vanlig personopplysninger som f.eks navn, epost knyttet opp mot kundeforholdet med A2N. Dette skal ikke forveksles med tjenester som A2N får tilgang til på vegne av kunden etter avtale. Da er det gjeldende avtale mellom kunden og tredjepart som regulerer ansvar og behandlingsgrunnlag.

Underleverandører utenfor EU, og som ikke tilbyr lagring av data innenfor EU, har erklært overholdelse av gjeldende personvernlovgivning innenfor EU gjennom standardavtaler utformet av EU-kommisjonen, såkalte EU Standard Contractual Clauses.

Underleverandører

Piwik PRO (Poland)
Dette er vår personverns og analysetjeneste for vårt nettsted A2N.no.
Den lar oss tilby et grensesnitt for at du skal kunne avgi samtykke til forskjellige behandlingsgrunnlag for din personlige data.  All data lagres på europeisk jord.

Atlassian PTY Ltd (USA)
Atlassian drifter våre interne dokumentasjonssystemer, All informasjon som registreres, genereres og lagres i forbindelse med prosjektdrift lagres på servere som er eiet og driftet av Atlassian Inc.

ZenDesk Inc (USA)

Zendesk drifter plattformen for håndtering av kundehenvendelser og våre hjelpesider. All informasjon som registreres, genereres og lagres i forbindelse med chat og epostkorrespondanse med Kundeservice på hei@a2n.no eller support@2n.no lagres på servere som er eiet og driftet av Zendesk Inc.

Microsoft Corporation(USA)

Vi benytter Microsoft Office 365 produkter for kontorvirksomhet. Det kan forekomme at personlig data som fornavn og etternavn kan lagres i skyløsninger på datasenter utenfor europa som eies av Microsoft Corporation.‍

Rettigheter

Under den nye personvernsforordningen har forbrukere nye rettigheter.

1: Krav til innsyn
Du har rett til fult innsyn i hva slags personlig data vi har lagret i våre løsninger. Det gjelder da også informasjon lagt igjen på denne siden.

2: Krav til sletting/portering
Du har krav til å få slettet eller flyttet eventuell lagret informasjon hos oss ved forespørsel.

Alle henvendelser vedrørende personvern/ personopplysninger kan rettes til hei@a2n.no

Vi samler inn forskjellig data av forskjellige grunner. Vi spør alltid om din tillatelse til dette.. Du kan endre ditt samtykke her

Personverninstillinger

Vi samler inn forskjellig data av forskjellige grunner. Vi spør alltid om din tillatelse til dette.. Du kan endre ditt samtykke her