Vi er din markedsavdeling – så kan du fokusere på dine oppgaver.

A2N leverer alle markedsføringstjenester en virksomhet med ambisjoner har behov for. Gjennom gode samtaler, å lytte og lære om din virksomhet – så skreddersyr vi våre tjenester løpende etter behov.

 

  • Tilgang til eksperter: Vi har spesialister med dybdekunnskap innenfor mange ulike områder – fra digitale strateger og SEO-eksperter til kreative designere, digitale utviklere, merkevareekeperter, innholdsskapere m.fl. Dette gir bedrifter tilgang til et bredt spekter av kompetanse som kan være vanskelig eller for kostbart å bygge opp internt.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette et helt team av markedsføringsspesialister er ikke økonomisk bærekraftig for mange bedrifter. A2N kan tilby samme tjenester med større fleksibilitet og ofte til en betydelig lavere kostnad enn det ville medført å ha et fullt ansatt internt team.
  • Fokus på kjernevirksomhet: Med A2N som tar seg av markedsføringsbehovene, kan bedrifter konsentrere seg om det de gjør best – nemlig å drive og utvikle kjernevirksomheten sin.
  • Fleksibilitet og skalerbarhet: Samarbeidet med A2N tillater bedrifter å skalere opp eller ned markedsføringstiltak etter behov uten å måtte påvirke ansatte, noe som gir stor fleksibilitet.
  • Ferske perspektiver: Vi gir nye perspektiver og ideer som kan fornye og revitalisere markedsføringsstrategien.
  • Tidsbesparende: Ved å overlate markedsføringen til oss, kan bedriften spare tid som ellers ville gått til rekruttering, trening, og styring av et internt team.
  • Målrettede Resultater: Vi jobber med klare KPI-er og målinger, og stiller store krav til å levere resultater.
  • Dedikasjon til kundens ambisjoner: Vis ser ikke på oss selv som en ekstern tjenesteleverandør, men som en partner. Vi adopterer kundenes ambisjoner som våre egne, og arbeider lidenskapelig for å oppnå våre felles mål.
  • Oppdatert på markedstrender: Vi holder oss alltid oppdatert med de nyeste trendene og teknologiene i markedsføringsbransjen, noe som sikrer at bedriftens markedsføring forblir aktuell og effektiv.

Kjent endringene selv på kroppen

CEO og partner i A2N, Anders Krokfoss, har blant mye annet vært med på å rulle ut Microsoft sin skytjeneste Azure som direktør for forretningsutvikling i Microsoft, vært Nordisk sjef for noen av de største forretningsområdene hos mediegiganten Egmont, innovasjonssjef i Egmont, styremedlem i Markedssjefene AS og Markedsdirektør i Dagsavisen.

– Jeg har selv vært byråkunde og markedssjef for både nasjonale og internasjonale merkevarer det meste av min karriere og fulgt utviklingen tett – så jeg vet noe om hvordan det å være markedssjef har utviklet seg de siste 25 årene. Det å være markedssjef i 2023 er både spennende og faglig krevende. Og spesielt hvis du skal gjøre det meste selv og ikke har en stor markedsavdeling med alle mulige spesialister tilgjengelig. Det er krevende å holde seg oppdatert faglig på alle fagområder, som digital markedsføring, kreativ utvikling, design, web, annonsering, inbound etc. Og i tillegg holde i kampanjeplaner, prosjektplaner, annonsering, interne prosesser, strategi, personal etc. Markedssjefer i 2023 ønsker selvsagt å ha full kontroll på markedsstrategi og markedsplanen – men for å oppnå best resultater ønsker de både fleksibel og effektiv spesialkompetanse og ikke minst en god sparringspartner de har tillit til. Vi er partneren til markedssjefen og markedsavdelingen – skreddersyr – og jobber nært og tett sammen for å skape de aller beste resultater for våre kunder.

Vi er partneren til markedssjefen og markedsavdelingen - skreddersyr – og jobber nært og tett sammen for å skape de aller beste resultater for våre kunder.

Anders Krokfoss, CEO og partner i A2N

FAQ

Hva er de spesifikke kostnadene eller prismodellene for å bruke A2N som en ekstern markedsavdeling?

A2N tilbyr tilpassede prismodeller basert på kundens spesifikke behov og mål. Kostnadene kan variere avhengig av omfanget av tjenester, kompleksiteten i markedsføringsstrategiene og lengden på samarbeidet. For å få en detaljert prisoversikt, anbefales det å ta direkte kontakt med A2N for en konsultasjon og et tilbud.

Hvordan sikrer A2N at de forstår og opprettholder bedriftens merkevareidentitet og tone når de håndterer markedsføringen?

A2N bruker en grundig innledende prosess for å forstå kundens merkevareidentitet og tone. Dette inkluderer workshops, merkevareundersøkelser og tett samarbeid med kundens interne team. A2N sørger for at all kommunikasjon og markedsføringsinnhold er i tråd med merkevarens verdier og mål for å opprettholde en konsistent merkevareopplevelse.

Hvilke spesifikke verktøy og plattformer bruker A2N for å administrere og analysere markedsføringskampanjer?

A2N benytter en rekke avanserte verktøy og plattformer for å administrere og analysere markedsføringskampanjer. Disse inkluderer Google Analytics for webtrafikkanalyse, HubSpot for CRM og markedsføringsautomatisering, samt SEMrush og Ahrefs for SEO-analyser. Disse verktøyene gir dyp innsikt i kampanjeresultater og hjelper med å optimalisere markedsføringsstrategiene for bedre ytelse.

Leder for web team

Nettstedet og den digitale strategien er idag selve kjernen i en vellykket merkevare og markedsføringsstrategi

Vi har mange års erfaring som et av Norges mest erfarne digitalbyråer. I dag er digital strategi ofte selve kjernen i et selskaps markedsstrategi. Vi har derfor både topp internasjonal kompetanse innenfor digital utvikling, digital markedsføring og ikke minst noen av bransjens mest erfarne og prisvinnende strateger og merkevareeksperter.

Moderne markedsarbeid er svært komplekst og det aller meste kan måles og evalueres løpende. Få organisasjoner har all tilgjengelig spisskompetanse internt. A2N Markedsføring- og digitalbyrå er våre kunders markedsavdeling og med høy kompetanse, dokumenterte resultater og lang erfaring. Vi setter sammen en fleksibel og skreddersydd pakke – som gjør at våre kunder kan fokusere på sitt arbeid – og samtidig ha enkel tilgang til spisskompetanse innenfor alle relevante fagområder på tvers av hele markedsføringsmixen.​

Ønsker du å jobbe med oss?

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.