Markedssjef for hire

Spesialister i markedsføring – din markedsavdeling

Marketing for hire

Vi er markedsførere med passion for kunderesultater!

Trenden er her: De fleste selskaper trenger en god markedssjef, men langt fra alle har behov for en heltidsansatt. Stadig flere selskaper ser hvilke store gevinster man oppnår ved å outsource denne ressursen til et byrå - marketing for hire. Ofte kan det holde med en delt stilling og da sier det seg selv at det blir mer lønnsomt å leie inn tjenesten. Vi har fungert som markedssjef eller en markedsressurs for våre kunder helt siden 2001, da internettmarkedsføring rullet for fullt innover for norske selskaper og mange opplevde at det var en jungel der ute. Mye har skjedd siden den gang, ta kontakt så dele vi litt erfaring og tips om hvordan komme igang.
Markedssjef for hire
Markedssjef for hire
Markedssjef for Hire, hvordan fungerer det? Vi definerer målene for ressursen og avklarer hvor stor stillingen bør være. Markedssjefen vil jobbe med strategi og sette en kortsiktig og en langsiktig plan for markedsaktivitetene. Vi definere budsjetter og lager markedsplan. Markedssjefen jobber da tett med spesialistene (både digitalt og tradisjonell) og med deg som kunde. Markedsjefen vil da ha et overordnet blikk som sørger for samkjøring av alle kampanjer, en rød tråd gjennom hele året. Rapporter og oppfølging er viktige elementer i en slik avtale.

Markedsjefen vil ofte bidra med produksjon av innhold til digitale flater og hjelpe bedriften med kreative innspill til hva vi sammen skal skape av innhold og hvordan dette skal kommuniseres ut. Du som leder vil få rapporter som du enkelt kan presenteres videre i selskapet. Avhengig av størrelsen på avtalen vil vi tilpasse litt hvor markedsjefen sitter. Vår erfaring er at ressursen sitter i byrået, men er jevnlig ute hos deg som kunde og kjenner på tempen, dette gir en fin dynamikk.

Kontakt meg angående Markedssjef for hire
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Fullservice kampanjebyrå
Fullservice kampanjebyrå
I NXT/A2N har vi lang erfaring med alle fagfelt innen markedsføring. Vi sitter derfor på spesialister innen alt av offline og online markedsføring. Din markedsjef danner et team av spesialister for deg, her hos oss. 
Fagmiljø
Fagmiljø
Den største gevinsten ved marketing for hire er kanskje ekspertisen og kvaliteten man får ved å bruke et ekspertmiljø. Innen digital markedsføring er det svært få personer som behersker det store bildet. Utviklingen skjer så fort at man blir raskt akterutseilt om man sitter som eneste personen i bedriften med dette. Vi ser at det nesten er umulig å forvente at en person skal beherske alle fagfeltene innen markedsføring i dag. Hos oss har vi eksperter innen alle fagfelt. En markedsjef vil da dra nytte av alle disse ressursene og sitte tett på spesialistene. Når du outsourcer dette til et oss, får du derfor tilgang til et stort fagmiljø. Din markedsjef sitter i et miljø og høster gevinster av kunnskapsutveksling hver dag. Våre ansatte kurses regelmessig og vi streber etter å holde seg på et meget høyt nivå.   
Kontakt meg angående Fagmiljø
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Referanser
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen