Mer om Digitalbyrået A2N - Tidligere Assist2net

Om Digitalbyrået A2N AS

Webutvikling og digital annonsering

Digitalbyrået A2N ble etablert i 2000 av Jo Simen Skog, den gang med navnet Assist2net. Vi jobber med markedsføring, med fokus på kunderesultater. Vi gjorde det den gang og vi gjør det i dag - enkelt forklart!

I 2011/2012 søkte vi etter en parter med mål om et større miljø, og muligheten til å tilby en den komplette verdikjeden for kundene. Her fikk vi kontakt med NXT Oslo Reklamebyrå som hadde samme tanker som oss. Etter det har vi hatt en spennende reise sammen der begge selskapene har dratt mye nytte av hverandre. A2N er i dag et av selskapene under merkevareprofilen NXT/A2N Reklame- og Digitalbyrå. Her har vi samlet et tradisjonelt reklamebyrå og et filmbyrå i tillegg til oss selv som har det digitale ansvaret på huset. Alle selskapene er samlet i samme hus og gjør oss til en solid aktør i reklamebransjen. 

Totalleverandør innen digital markedsføring


Vi har gjennomført ca 1500 webprosjekter i løpet av disse 18 årene.  Vi leverer i dag tjenester innen webutvikling, Google AdWords, bannerannonsering, annonsering på Facebook, brukertesting, innholdsproduksjon, webanalyse og mye mer. 

De siste fire årene har vår performancemarketing-avdeling vokst mest. Vi er Google Premium Partner og blir invitert til Dublin når Facebook arrangerer Agency Day, som et av noen få utvalgte byråer i Norge. Vi har god støtte direkte inn til sentrale personer hos Facebook og Google. Dette styrker vår posisjon som totalleverandør innen digital markedsføring. Vi er et digitalbyrå som tar deg seriøst, vi er der når du trenger bistand, og står på for at du skal lykkes! Vi er markedsførere med passion for kundens resultater

A2N består i dag av 25 personer med hovedkontor i Oslo. Vi har også et eget utviklerteam i India. Vi omsetter for ca. 35 millioner, og ansatte i A2N sitter med aksjemajoriteten i selskapet.

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
en del aven del av