Mer om Digitalbyrået A2N - Tidligere Assist2net

Om Digitalbyrået A2N AS

Webutvikling og digital annonsering

Digitalbyrået A2N ble etablert i 2000 av Jo Simen Skog, den gang med navnet Assist2net. Etter at selskapet ble omdannet til et aksjeselskap i 2005 kan vi vise til lønnsom drift og vekst i omsetning hvert eneste år. Vi har vært på Gasellelisten flere ganger og er en av Norges Gaselleselskaper i 2017. Dette er vi stolte av.

I 2011/2012 bestemte vi oss for å søke etter en parter. Vi ønsket et større miljø, og muligheten til å tilby en større del av verdikjeden for våre kunder. Vi kom i kontakt med NXT Oslo Reklamebyrå, og resten har vært en svært spennende reise der begge selskapene har dratt mye nytte av hverandre. A2N er i dag et av flere selskaper under merkevareprofilen NXT/A2N Reklame- og Digitalbyrå. Her har vi samlet et tradisjonelt reklamebyrå, et filmbyrå, et eventbyrå i tillegg til oss selv som har det digitale ansvaret på huset. Alle selskapene er samlet i samme hus og gjør oss til en solid aktør i reklamebransjen. Det er tette bånd mellom selskapene ved at nøkkelpersoner og selskaper er partnere/ eiere hos hverandre.

Totalleverandør innen digital markedsføring


Vi har gjennomført ca 1500 webprosjekter i løpet av disse 18 årene.  Vi leverer i dag tjenester innen webutvikling, Google AdWords, bannerannonsering, annonsering på Facebook, brukertesting, innholdsproduksjon, webanalyse og mye mer. 

De siste fire årene har vår performancemarketing-avdeling vokst mest. Vi er Google Premium Partner og blir invitert til Dublin når Facebook arrangerer Agency Day, som et av noen få utvalgte byråer i Norge. Vi har god støtte direkte inn til sentrale personer hos Facebook og Google. Dette styrker vår posisjon som totalleverandør innen digital markedsføring. Vi er et digitalbyrå som tar deg seriøst, vi er der når du trenger bistand, og står på for at du skal lykkes! 

A2N består i dag av 25 personer med hovedkontor i Oslo. Vi har også et eget utviklerteam i India. Vi omsetter for ca. 30 millioner, og ansatte i A2N sitter fremdeles med aksjemajoriteten i selskapet.

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
en del aven del av