Webteam med fokus på å skape gode opplevelser og kunderesultater.

Webbyrå som leverer skreddersydde webløsninger

Webbyrå i Oslo som har gjennomført ca 1500 webprosjekter i løpet av 18 år. Vårt webteam består av fem prosjektledere/ rådgivere, tre designere og 15 utviklere. Ut over dette har vi en håndfull partnere vi samarbeider med for å løse større oppgaver. Vi skreddersyr webløsningen, appen eller andre digitale kampanjer til ditt behov og med den plattformen vi mener egner seg best. 

 
Våre rådgivere hjelper deg med å finne rett teknologi og tilpassede løsninger for at ditt nettsted skal bli en suksess. Hvordan utnytter dere de digitale kanaler, og finnes det en rød tråd i kommunikasjonen? Gjennom en strukturert og kreativ prosess finner vi løsninger som vil skille deg fra konkurrentene og hjelpe deg å nå dine mål.

Vi leverer alt fra kampanjesider, nettsider til nettbutikker. Våre løsninger er tilpasset alle typer plattformer og skjermoppløsninger. 

Ta kontakt med en av våre rådgivere så finner vi riktig kommunikasjon og teknisk løsning for din bedrift.

Konverteringer
Konverteringer
Våre nettsider skal gi deg som kunde flest mulige konverteringer. Ofte er det det aller viktigste målet med nettsiden. Konverteringene styrer oss. Med snart 20 år i bransjen har vi opparbeidet et bredt spekter av teknikker som skal forbedre nettsiden slik at flere ender opp med å ta kontakt/ bestille.

Måling
Vi er nøye på å måle konverteringer og bruker Google Analytics til dette. Sammen med deg som kunde, definerer vi målene. En konvertering kan være kjøp, kontakt, påmelding, nedlasting, SoMe aktivitet med mer.

Tiltak
Vi ser på brukervennlighet, navigasjon, action-strategi, knapper og fargevalg, call to action og det generelle inntrykket av nettsiden. Gir nettsiden den trygghet og assosiasjoner vi mener målgruppen ser etter. Er det tiltak vi kan gjøre med design og oppsett for øvrig. Hva med bildestrategien, er den troverdig og gjennomarbeidet. Her er det mange virkemidler å bruke. Vi følger best practice og følger med på de trender og analyser som er tilgjengelig
Kontakt meg angående Konverteringer
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Design
Design
Førsteinntrykket er viktig. Her på huset brenner vi for design og har 8 engasjerte designere med masse erfaring. Vi har interaksjonsedesingere, grafiske designere og spesialister innen UI og UX. Det tette samarbeidet mellom de forskjellige designerne gir oss en unik kompetanse. Målet er alltid å gi deg som kunde en nettside som fungerer. Det er også tett dialog mellom designer og rådgiver i prosjektet. Dette sørger for fruktbare prosesser og fin flyt mot målet – nemlig en nettside gir resultater!
Kontakt meg angående Design
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Nettsider/ wordpress/ .net
Nettsider/ wordpress/ .net
Våre rådgivere hjelper deg med å finne rett teknologi og tilpassede løsninger for at ditt nettsted skal bli en suksess. Vi leverer alt av skreddersydde Wordpress løsninger og har lang erfaring med .net utvikling. I forfasen finner vi ut av hvilken plattform vi velger i ditt prosjekt. Wordpress har mange fordeler. Vi liker mulighetene som ligger i Open Source tankegangen. Gode nettsider er en forutsetning for å lykkes med din digitale strategi og generelle markedsføring. Utvikling av nettsiden skal henge sammen med den andre kommunikasjonen vi gjør her på huset. Vi har gjennomtestede prosesser som er optimalisert over 18 år.
Kontakt meg angående Nettsider/ wordpress/ .net
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Nettbutikk/ Woocommerce
Nettbutikk/ Woocommerce
Et vanlig valg av løsning er Wordpress med WooCommerce. Woocommerce er enkel å komme i gang med og holder bra mål for de fleste. Kombinasjonen av disse to gir deg et kraftfullt verktøy og en fullverdig e-handelsside. Vi integrerer med betalingssøsning og hjelper deg helt i mål. Vi velger løsninger som er sikre og ikke minst brukervennlige. Konverteringer/ bestillinger er alltid i fokus når vi setter opp en nettbutikk. Spør oss om råd og vi viser deg eksempler og muligheter.
Kontakt meg angående Nettbutikk/ Woocommerce
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Blogg og kampanjesider
Blogg og kampanjesider
Vi leverer alt av kampanjesider og andre tidsbestemte digitale prosjekter som fremmer et konkret produkt, event eller budskap. Vi jobber for å fremme engasjement og treffe målgruppen med et tilpasset budskap som fenger. Som i alle webprosjekter vil konverteringsstrategien stå i fokus også her. Våre løsninger er tilpasset alle typer plattformer og skjermoppløsninger. Vi har bred erfaring med blogger og content-prosjekter. Turjenter.no vant i 2017 en internasjonal pris for dets resultater og vellykket strategi. Det er vi stolte av.
Kontakt meg angående Blogg og kampanjesider
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
Drift
Drift
Det hjelper lite om alt med nettsiden er tipp-topp om driften er treg eller ustabil. Med våre 18 år i bransjen, tør vi påstå at vi finner den ideelle løsningen for deg for stabil og sikker drift. Våre servere står på Digiplex på Ulven i Oslo og er regnet som en av hovedpulsårene for Internett i Norge. Vi har noe av de mest avanserte verktøy for diagnostikk, overvåkning og kontroll, samt gode backuprutiner. Vi har Syse AS som partner på alt av drift.
Kontakt meg angående Drift
Vi tar kontakt med deg så fort som mulig.
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen