Pakketilbud

Om du trenger en ny nettside, eller ønsker full merkevare- og identitetsprosess kan vi hjelpe deg. Vi har laget pakker som gjør det enkelt å finne riktig nivå for deg på nettside, design og innhold.

Bestill gratis rådgivning

Utvikling av nettside

A2N er et av Norges aller mest erfarne miljøer innenfor webutvikling på Wordpress. I tillegg til omfattende og skreddersydde prosjekter med Wordpress - så utvikler vi nå også websider i Wix og HubSpot. Kundens ambisjoner, preferanser og budsjett kan variere og A2N finner alltid fleksible og tilpassede løsninger.

Small

Fra 14.000,-

Wix

Perfekt for oppstartselskaper og de som ønsker en kjapp og rimelig løsning. Startprisen gjelder for rask og enkel prosess.
Oppsett enkel site (forside, tre undersider og kontaktskjema)

Hubspot CMS

Perfekt for oppstartselskaper og de som ønsker en kjapp og rimelig løsning. Og ikke minst integrasjon med fantastiske muligheter innenfor innbound marketing. Startprisen gjelder for rask og enkel prosess.
Oppsett enkel site (forside, tre undersider og kontaktskjema)

Medium

Fra 49.000,-

WordPress

For deg som ønsker en spesialtilpasset side med mye  muligheter for å utvikle og bygge siden større og med muligheter for å tilføre og skreddersy ny funksjonalitet.
Oppsett og tilpasning av enkel WP- site. Ta kontakt for mer info.

Large

Fra 129.000,-

WordPress / Hodeløst

For deg som ønsker en mer utarbeidet prosess med utvidet forfase og prosess. Tilpasset nettside med mer funksjonalitet. Her bygger vi en side for fremtiden med alle muligheter. Passer bra for mellomstore selskaper, corporate og B2B.  

Gratis behovsavklaring med ekspert

Book en gratis og helt uforpliktende
behovsvurdering med en våre erfarneeksperter.

Bestill

Kreativ identitets-
og designpakke

Også små og mellomstore selskaper har ambisjoner om å bygge en sterk merkevare, en tydelig identitet og fortelle en relevant historie til markedet både visuelt og konseptuelt. Men slike prosesser er ofte forbeholdt selskaper med store budsjetter. A2N har nå satt sammen et tilbud hvor våre kunder får tilgang til kreativ, strategisk, konseptuell og design-kompetanse på et høyt internasjonalt nivå - men til priser som er tilpasset våre kunders budsjetter.

Small

Fra 8.000,-

Enkel profil

For deg som ønsker en superenkel prosess på logo og profil.
Workshop med kunde og vårt kreative team
Utvikling av enkel designmal for nettsiden og logo

Medium

Fra 29.000,-

Logo og visuell identitet

For deg som ønsker et mer spisset budskap og et tydelig konsept.
Innledende møte
Workshop med vårt kreative team
Utarbeidelse av 1-2 mulige kreative og konseptuelle retninger hvor kunden er tett involvert i prosessen og velger den beste
Utarbeidelse av enkel brandguide, logo og visuell identitet

Large

Fra 69.000,-

Full merkevare- og identitetsprosess

For kunder som har en klar ambisjon om å bygge en tydelig og unik merkevare og gjøre et vesentlig inntrykk i markedet.
Innledende møte
Workshop med hele vårt kreative team med noen av Norges aller mest prisbelønte, erfarne og anerkjente kreatører og merkevareeksperter. Vi spør, graver og lytter. Her blir det nyttige, livlige og energiske diskusjoner rundt egen merkevare som er lærerike og inspirerende i seg selv. I løpet av denne prosessen vil det erfaringsmessig utmeisle seg 2-3 mulige konseptuelle retninger med konkrete skisser og tanker om kommunikasjon. Sammen vil vi da beslutte en retning/ idé/konseptuell tanke som gir energi og føles riktig for fremtiden.

Innholdsproduksjon

For bedrifter er det i dag viktig å nå sin målgruppe med relevant og interessantinnhold både på web og i sosiale medier. Ved å optimalisere såkalt organisk rekkevidde, altså rekkevidde som man ikke må betale (kjøpe annonser) for å få, vil man kunne få en større og bedre effekt av eventuelle kampanjer og annonseringerman ønsker. A2N leverer alt du trenger for god, stabil ‘hverdagskommunikasjon’ i sosiale medier og på nettsiden. Vi har spisskompetansen både på tekst, bilde og video. Vi gjør jobben slik at våre kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Post i sosiale medier

Post med bare tekst
990,-
Post med bilder. Kunde har klare bilder
990,-
Post med bilder. Bildene skal produseres hos kunden
1.990,-
Enkel video til sosiale medier, filmet hos kunden, lengde på film: maks 1minutt med undertekst og tekst til Post. 2-3 timer.
4.900,-

Artikler

En artikkel på kundens nettside bare tekst
2.990,-
En artikkel på kundens nettside med å ta bilder hos kunden
6.900,-

Post i sosiale medier

Oppsett av nyhetsbrev. Bilder og tekst finnes.
6.950,-