Digital markedsføring

Digital markedsføring er et av A2N sine kjerneområder og vi har jobbet målrettet med synlighet for våre kunder siden oppstarten i 2000. Vi er eksperter på annonsering i sosiale medier, organisk trafikk, betalt søk, programmatisk, Youtube og display.

Performance Marketing

Digital markedsføring er et av A2N sine kjerneområder. Ta en prat med våre rådgivere innen performance marketing.

Våre spesialister vi hjelpe deg å sette en digital strategi og utvikle kampanjer som engasjerer din målgruppe med relevant innhold i riktig kanal, til riktig tid. Gjennom innsikt og analyse vil vi lære av resultatene, og drifte og optimalisere kampanjer for å oppnå best mulig resultater.

Betalt Søk

Søkemotorannonsering er en god måte å nå potensielle kunder når de aktivt leter etter dine produkter/tjenester. Ved å annonsere i søkemotorer som Google og Bing kan du drive trafikk til nettsiden og vinne nye kunder. Våre anbefalinger og strategiske valg vil gjøre betalt søk til en kostnadseffektiv kanal for deg. A2N er Google Premier Partner og har lang erfaring med å utvikle små og store annonsekontoer etter Google og Bing sin best practice.

Les mer om betalt søk

Sosiale Medier

I dag er det viktig for bedrifter å ha en tilstedeværelse i sosiale medier. Våre spesialister har god kunnskap og erfaring med hva som skal til for lykkes som bedrift i sosiale medier. Vi hjelper din bedrift med strategi, innhold og annonsering i kanaler som Facebook, Instagram, Linkedin og Snapchat.

TEST

gergergergregrgrgfegffgdfgdfgfd

Vi elsker synlighet og konverteringer – har du en utfordring til oss?
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet

Anne M. Lindhjem

Fagansvarlig SEM

annemarthe@a2n.no+47 913 57 664

Charlotte Louise Haraldsen

Performance spesialist SEM/Sosiale medier

charlotte@a2n.no+47 452 68 600

Tale Cicilie Hagerup

Head of performance

tale@a2n.no+47 970 84 916

Greger Flak

Rådgiver & Partner

greger@a2n.no+47 928 45 280

Daniel M Strand

Rådgiver

daniel@a2n.no+47 416 32 263