Webutvikling

Den digitale tilstedeværelsen til en bedrift er avgjørende. En god webside er viktig! Vi utvikler websider med skreddersøm tilpasset din bedrifts behov. Vi leverer også effektive nettsider som er mer standardiserte og til levere budsjetter. La oss ta en prat!

Webbyrå med fokus på resultater

Vår oppskrift på vellykkede nettsider er en kombinasjon av mange faktorer. Vi har en fremoverlent holdning til nye webtrender og webteknologier. Sammen med deg finner vi riktig løsning og lager nettsider som leverer i henhold til målsetninger og utnytter potensialet i markedet. Gå på nett for resultater, ikke bare for å være der. A2N er et webbyrå som hjelper deg å utnytte mulighetene og skape resultater.

I mer enn 20 år har vi levert over 2000 webprosjekter i .Net, PHP, Wordpress og WooCommerce fra vår base i Oslo. Den underliggende teknologien for sidene har forandret seg enormt, men vår filosofi for utvikling av nettsider har forblitt den samme; Vi utvikler effektive og brukervennlige websider som gir målbare resultater.

Få hjelp av en web-rådgiver

Hvorfor velge websider fra A2N?

Vi utvikler effektive og brukervennlige nettsider med UX og UI-design løsninger som er tilpasset SEO for organisk synlighet. Du vil få en strukturert prosess med forprosjekt for web ved behov og lovpålagt universell utforming blir ivaretatt. I tillegg, har vi mange GDPR-løsninger med cookiescanner, personvernerklæring og mer!

Les mer

Forprosjekt for web - god planlegging gir best resultat

Vi bistår deg å strukturere utviklingen av nye nettsider. Gjennom et forprosjekt for web jobber vi med design og innhold som en del av spesifikasjonen til utvikling. Dette lar oss beholde all fleksibilitet og kreativitet underveis. Vi tilpasser din nye webside eller nettbutikk til det faktiske innholdet. Du trenger ikke velge CMS eller teknologi før vi sammen vet akkurat hva og hvordan vi skal utvikle løsningen. Sammen med deg avdekker vi behov og avgrenser prosjektomfang tidlig, for å levere din nye nettside til avtalt tid.

Referanser

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO handler om å tilrettelegge et nettsted for å rangere høyere organisk i søkemotorer som Google. Våre websider er tilpasset SEO og vi hjelper deg med migreringsplan fra gammel til ny plattform.

Les mer
Analyse av din nettside eller vurderer du nye sider? Kontakt vårt webteam for gode råd.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

André Sunde-Nilsen

Avd.leder web & Partner

+47 917 69 235andre@a2n.no

Drift av nettsider på fornybar energi

Vi samarbeider med SYSE på drift og hosting av nettsider, nettbutikker og kampanjesider. SYSE er den eneste rendyrkede miljøsertifiserte hosting-leverandøren i Norge. For deg som webkunde betyr det at din nye nettside kan driftes hos et ISO-sertifisert datasenter på 100% fornybar energi. Serverne er plassert i Oslo og Norge og reduserer energiforbruket med 25% sammenlignet med andre hosting leverandører for web.

test

Teamet

Anders Krokfoss

CEO/ Partner & Rådgiver

anders@a2n.no911 66466

André Sunde-Nilsen

Avd.leder web & Partner

andre@a2n.no+47 917 69 235

Jo Simen Skog

Partner & Rådgiver

simen@a2n.no+47 934 47 370

Erik Heisholt

Kreativ leder og konseptutvikler

erik@a2n.no

Elin Kulterud Bali

Senior designer

elin@a2n.no+47 934 51 215

Adrianna Cybulska

AD/ UX Designer

adrianna@a2n.no

Tonje Hellevig

Innholdsprodusent/ Tekstforfatter

tonje@a2n.no