Webutvikling

Den digitale tilstedeværelsen til en bedrift er avgjørende i moderne tid. En god webside er viktig! Vi utvikler websider med skreddersøm for maksimal effekt av webtrafikken for bedrifter i alle størrelser.

Webbyrå med en tydelig strategi

Vår oppskrift på nye nettsider er en kombinasjon av flere faktorer. Vi har en fremoverlent holdning til nye webtrender og webteknologier. Sammen med deg finner vi riktig løsning og lager nettsider som vinner flerekunder. A2N er et webbyrå som gir deg et team bestående av rådgiver, designer, utviklere og prosjektleder.

I mer enn 20 år har vi levert over 2000 webprosjekter i PHP, Wordpress og WooCommerce fra vår base i Oslo. Den underliggende teknologien for sidene har forandret seg enormt, men vår filosofi for utvikling av nettsider har forblitt den samme; Vi utvikler effektive og brukervennlige websider som gir målbare resultater.

Få hjelp av en web-rådgiver

Forprosjekt for web - god planlegging gir best resultat

Vi bistår deg å strukturere utviklingen av nye nettsider. Gjennom et forprosjekt for web jobber vi med design og innhold som del av spesifikasjonen til utvikling. Dette lar oss beholde all fleksibilitet og kreativitet underveis. Vi tilpasser din nye webside eller nettbutikk til det faktiske innholdet. Du trenger ikke velge CMS eller teknologi før vi sammen vet akkurat vi skal utvikle. Sammen med deg avdekker vi behov og avgrenser prosjektomfang tidlig, for å levere din nye nettside til avtalt tid. Kontakt en prosjektleder i dag!

Referanser

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO handler om å tilrettelegge et nettsted for å rangere høyere organisk i søkemotorer som Google. Våre websider er tilpasset SEO og vi hjelper deg med migreringsplan fra gammel til ny plattform.

Les mer

Drift av nettsider på fornybar energi

Vi samarbeider med SYSE på drift og hosting av nettsider, nettbutikker og kampanjesider. SYSE er den eneste rendyrkede miljøsertifiserte hosting-leverandøren i Norge. For deg som webkunde betyr det at din nye nettside kan driftes hos et ISO-sertifisert datasenter på 100% fornybar energi. Serverne er plassert i Oslo og Norge og reduserer energiforbruket med 25% sammenlignet med andre hosting leverandører for web.

Analyse av din nettside eller vurderer du nye sider? Kontakt vårt webteam for gode råd.
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

André Sunde-Nilsen

Avd.leder web & Partner

+47 917 69 235andre@a2n.no

Hvorfor velge websider fra A2N?

- Vi utvikler effektive og brukervennlige nettsider - UX og UI-design til løsningen for brukervennlighet - Strukturert prosess med forprosjekt for web ved behov - SEO-tilpasset nettsider - Lovpålagt universell utforming er blir ivaretatt - GDPR-løsninger med cookiescanner, personvernerklæring m.m.

Teamet

Øyvind Emanuelsen

Teknisk leder

oyvind@a2n.no+47 474 81 410

Tatjana Borgan

Prosjektkoordinator

André Sunde-Nilsen

Avd.leder web & Partner

andre@a2n.no+47 917 69 235

Daniel M Strand

Rådgiver

daniel@a2n.no+47 416 32 263

Elin Kulterud Bali

Senior designer/ Kreativ leder

elin@a2n.no+47 934 51 215

Mohamed Dyani

Senior designer

Sara Voll

Digital designer

sara.voll@a2n.no+47 994 68 961

Md. Adil Hasan

Tushar Kumar Gosh