En webside er så mye mer enn bare en webside

Og på mange måter er websiden selve kjernen i et selskap sin markedskommunikasjon.

Vi utvikler nettsider fra 25 000,- til 1 mill +. Sidene blir custom utviklet i verdens ledende CMS: WordPress. Kvaliteten er på det aller høyeste uansett prisnivå, med vår personlige oppfølging og høye faglige standard. For de aller rimeligste websidene gjenbruker vi allerede velbrukte moduler – som gir lavere pris – men mindre skreddersøm, personlig oppfølging og fleksibilitet.

I mer enn 20 år har vi levert over 2000 webprosjekter fra vår base i Oslo. Den underliggende teknologien for sidene har forandret seg enormt, men vår filosofi for webutvikling av nettsider har forblitt den samme; Vi utvikler effektive og brukervennlige websider som gir målbare resultater – tett integrert med virksomhetens øvrige markedsføringsstrategi.

Hvorfor velge webutvikling og websider fra A2N?

Vi utvikler effektive og brukervennlige nettsider med UX og UI-design løsninger som er tilpasset SEO for organisk synlighet. Du vil få en strukturert prosess med forprosjekt for web ved behov og lovpålagt universell utforming blir ivaretatt. I tillegg, har vi mange GDPR-løsninger med cookiescanner, personvernerklæring og mer!

Web-trenden “hodeløs” WordPress

Det å utvikle nettsiden såkalt “hodeløst” er en voksende trend innen webutvikling de siste årene. Vi i A2N utvikler også flere av våre kunders websider “hodeløst”.

I et hodeløst CMS kan man administrere innholdet på ett sted og distribuere innholdet på hvilken som helst digital kanal. Å skille frontend fra backend gjør det enklere for markedsførere å administrere innholdet frittstående. I et tradisjonelt CMS er innhold sammenfiltret med kode og låst i siloer. Dette gjør gjenbruk av innhold – og skape moderne digitale opplevelser – mer utfordrende.

Les mer om hodeløs WordPress

SEO & Webutvikling

Søkemotoroptimalisering eller SEO handler om å tilrettelegge et nettsted for å rangere høyere organisk i søkemotorer som Google. Våre websider er tilpasset SEO og vi hjelper deg med migreringsplan fra gammel til ny plattform. SEO er en viktig del av webutviklingen, det er viktig å tenke SEO helt fra start når man skal bygge en ny nettside.

Les mer om SEO

Leder for web team

Nettstedet og den digitale strategien er idag selve kjernen i en vellykket merkevare og markedsføringsstrategi

Vi har mange års erfaring som et av Norges mest erfarne digitalbyråer. I dag er digital strategi ofte selve kjernen i et selskaps markedsstrategi. Vi har derfor både topp internasjonal kompetanse innenfor digital utvikling, digital markedsføring og ikke minst noen av bransjens mest erfarne og prisvinnende strateger og merkevareeksperter.

Moderne markedsarbeid er svært komplekst og det aller meste kan måles og evalueres løpende. Få organisasjoner har all tilgjengelig spisskompetanse internt. A2N Markedsføring- og digitalbyrå er våre kunders markedsavdeling og med høy kompetanse, dokumenterte resultater og lang erfaring. Vi setter sammen en fleksibel og skreddersydd pakke – som gjør at våre kunder kan fokusere på sitt arbeid – og samtidig ha enkel tilgang til spisskompetanse innenfor alle relevante fagområder på tvers av hele markedsføringsmixen.​

Valg av plattform og CMS

Vi utvikler nettsider fra kr 25 000 til 1 mill + og har utviklet tusenvis av nettsider for både små og store virksomheter siden 1999. Gjennom årene har vi utviklet nettsider i egetutviklet CMS og stort sett alle de andre ledende CMS-ene. Alle våre erfaringer gjennom alle disse årene tilsier at for de aller fleste kundene så vil verdens ledende aktør, WordPress, være det mest optimale valget. Vi har derfor valgt å spesialisere oss og fokusere på WordPress.

Les mer

FAQ

Hva er tidsrammen for utvikling av en ny nettside hos A2N, fra oppstart til ferdigstillelse?

Tidsrammen for utvikling av en ny nettside hos A2N kan variere avhengig av prosjektets kompleksitet og kundens spesifikke krav. Generelt kan det ta fra noen uker til flere måneder. For en mer nøyaktig tidsestimering, anbefales det å kontakte A2N direkte med detaljer om prosjektet.

Hvilken type support og vedlikehold tilbyr A2N etter at en nettside er lansert?

Etter lansering av en nettside tilbyr A2N support og vedlikehold for å sikre at siden fungerer optimalt. Dette inkluderer regelmessige oppdateringer, sikkerhetssjekker og teknisk støtte for å løse eventuelle problemer som kan oppstå. Det er lurt å diskutere spesifikke vedlikeholdsplaner med A2N for å få en klar forståelse av hva som inkluderes.

Hvordan håndterer A2N sikkerhetsaspektene ved webutvikling, som beskyttelse mot hacking og sikring av brukerdata?

A2N tar sikkerhet svært alvorlig i sine webutviklingsprosjekter. De implementerer robuste sikkerhetstiltak som SSL-sertifikater, brannmurer, regelmessige sikkerhetsoppdateringer og sikkerhetskopiering av data. Disse tiltakene bidrar til å beskytte nettsidene mot hacking og sikre at brukerdata er trygge. For mer detaljer om deres sikkerhetsprosedyrer, kan man kontakte A2N direkte.

Vi bryr oss om synlighet og konverteringer – har du en utfordring til oss?
Kontakt