test

I tillegg til ny nettside og oppdatering av deres visuelle profil, har vi også levert betalt og organisk markedsføring, både på Google og sosiale medier. Tannlegesenteret har fått ny nettside med ny look, noe vi har videreført i de sosiale kanalene. Vi har utarbeidet nytt materiell til sosiale medier, og oppdatert alle kanaler.

test

“Mange av oss har gjerne en relasjon med tannlegen vår gjennom omtrent hele livet. OC vil derfor ha de aller dyktigste fagfolkene på laget som kundene kan ha stor tillit til. Og nærhet til lokalmiljøet og kundene. Dette er en stor mulighet for OC, som i sine verdier og visjoner er ekte og menneskelige. Og hvor vår jobb som deres byrå og eksterne markedsavdeling er å “oversette” og gjenspeile disse verdiene og løfte kommunikasjonen som må̊lgruppen der ute blir eksponert for”, sier Anders Krokfoss som er daglig leder og rådgiver i A2N.

"OC Tannklinikker sitt viktigste fokus er å levere tannhelsetjenester av aller høyeste kvalitet – i et nært og godt samarbeid med våre kunder. Vårt mål er å ha landets aller mest fornøyde kunder og skape gode forutsetninger for en livslang og god tannhelse. Vi utvikler nå vår virksomhet i Norge og har behov for en partner vi kan jobbe tett og nært med. Kreativ og strategisk erfaring blandet med bred markedsførings- og digital spisskompetanse gjør A2N Digital- og Markedsføringsbyrå til en veldig god partner for oss,"

Thomas Eller, som er markedssjef i Oral Care & OC Tannklinikker

Teamet

Se alle
Send oss en melding

Ønsker du mer informasjon om en tjeneste eller et produkt?

Andre referanser