Vi er våre kunders fleksible markedsavdeling

Et fullservice markedsførings-byrå med tjenester over hele bredden av hva en moderne virksomhet har behov for. Hos oss har vi ikke ett sett med ferdige tjenester - i stedet skreddersyr vi i forhold til kompetansebehov og ambisjonsnivå - som jo i den virkelige verden varierer fra måned til måned - fra kunde til kunde. 

A2N - Markedsførings- og digitalbyrå i Oslo

A2N er et Oslo basert full-service markedsførings- og digitalbyrå med over 20 års erfaring. Vi er en gjeng med noen av bransjens mest erfarne markedsførere, spesialister, kreatører og utviklere. A2N er allerede et svært erfarent og velrenomert web- og digitalbyrå. Og nå har byrået i tillegg tatt steget opp som et topp moderne fullservice markedsføringsbyrå. Vi jobber med mindre startups, B2B, industri, nisjeselskaper og store konsumentmerkevarer.

Markedsførings- og digitalbyrå som tar ansvar og bryr seg

Vi opplever at våre kunder setter spesielt stor pris på at vi hver eneste måned kommer med anbefalinger og nye ideer – uten at de selv trenger etterspørre dette. Vi adopterer rett og slett våre kunders ambisjoner og målsettinger, og strekker oss langt for å nå dem. De vil ha løpende tilgang til et stort team med eksperter med erfaring og kompetanse på et høyt internasjonalt nivå.

Noen ganger bistår vi med alt en markedsavdeling skal oppnå og utføre - andre ganger deler av det. Kunders behov, ambisjoner, ressurser, kunnskap, erfaring og kapasitet er ofte svært ulikt. Vi tilpasser oss dette gjennom å lytte, lære og ha åpne og ærlige samtaler med våre kunder. Sammen legger vi en plan for hvordan vi kan hjelpe med å ta nye markedsandeler og ha en posisjon som en aktuell og relevant virksomhet i markedet.

Fleksibilitet og skreddersøm

Moderne markedsarbeid er komplekst, teknisk og det aller meste kan måles og evalueres løpende - og man trenger en velfylt verktøykasse. Med strategisk merkevarekompetanse og fleksibel og lett tilgang til digitalmarkedsførere, designere, webutviklere, kreatører, foto, tekst, influencer-markedsførere og mye annen spisskompetanse.

Få organisasjoner har i dag muligheten til å ha all kompetanse internt. Vi setter derfor sammen en fleksibel og skreddersydd "pakke" – som gjør at våre kunder kan fokusere på sitt arbeid – og samtidig ha løpende og enkel tilgang til spisskompetanse innenfor alle relevante fagområder på tvers av hele markedsføringsmixen.

Samarbeid

Din virksomhet vil ha en dedikert hovedkontakt og rådgiver hos A2N som vil være ansvarlig for alle leveranser  - og resultater. Dere vil ha tilgang til et stort team av eksperter som vil hjelpe med å nå alle markedsføringsmålene, strategiene og taktikkene dere ønsker å oppnå. ​

Rådgiver og kundeteamet vil sørge for en rød tråd gjennom alle de ulike aktivitetene vi bistår med - og sørge for at alle uttak understøtter et helhetlig ønsket etterlatt inntrykk. Og dermed styrke den totale av merkevareopplevelsen.​ Hver eneste måned vil vi arrangere et møte hvor vi vil gå gjennom resultater i forhold til de avtalte KPIer og gi en status på alle deler av samarbeidet.

Vi vil også komme med anbefalinger og konkrete forslag til utbedringer og  nye ideer.​

Nettstedet og den digitale strategien er idag selve kjernen i en vellykket merkevare og markedsføringsstrategi

Vi har mange års erfaring som et av Norges mest erfarne digitalbyråer. I dag er digital strategi ofte selve kjernen i et selskaps markedsstrategi. Vi har derfor både topp internasjonal kompetanse innenfor digital utvikling, digital markedsføring og ikke minst noen av bransjens mest erfarne og prisvinnende strateger og merkevareeksperter.  

Moderne markedsarbeid er svært komplekst og det aller meste kan måles og evalueres løpende. Få organisasjoner har all tilgjengelig spisskompetanse internt. A2N Markedsføring- og digitalbyrå er våre kunders markedsavdeling og med høy kompetanse, dokumenterte resultater og lang erfaring. Vi setter sammen en fleksibel og skreddersydd pakke – som gjør at våre kunder kan fokusere på sitt arbeid – og samtidig ha enkel tilgang til spisskompetanse innenfor alle relevante fagområder på tvers av hele markedsføringsmixen.​

Et moderne Markedsførings- og digitalbyrå

Gjennom 23 år har vi ligget i front av en rivende faglig og teknologisk utvikling.

Vi har gjennomført over 2000 webprosjekter, og er et av Norges mest erfarne digitalbyråer. Vi skreddersyr webløsninger, apper og digitale kampanjer tilpasset kundenes behov og med den plattformen som er best egnet.

De siste 15 årene har digital markedsføring blitt en helt sentral del av faget. Vi har et erfarent og kompetent team med digitale rådgivere og spesialister. Inbound, Google Ads, banner annonsering, sosiale medier, innholdsproduksjon og webanalyse er noen av våre spesialiteter innenfor digital markedsføring.

Noe av det mest komplekse med det moderne markedsføringsfaget er å sørge for en tydelig historiefortelling og en helhetlig rød trå i kommunikasjonen tvers av alle mulige kanaler, både analoge og digitale. Vi har derfor rådgivere og kreatører med lang og bred erfaring og dokumenterte resultater fra både fra både kundesiden og byråsiden.

Kjent endringene selv på kroppen

CEO og partner i A2N, Anders Krokfoss, har blant mye annet vært med på å rulle ut Microsoft sin skytjeneste Azure som direktør for forretningsutvikling i Microsoft, vært Nordisk sjef for noen av de største forretningsområdene hos mediegiganten Egmont, innovasjonssjef i Egmont, styremedlem i Markedssjefene AS og Markedsdirektør i Dagsavisen.

– Jeg har selv vært byråkunde og markedssjef for både nasjonale og internasjonale merkevarer det meste av min karriere og fulgt utviklingen tett - så jeg vet noe om hvordan det å være markedssjef har utviklet seg de siste 25 årene. Det å være markedssjef i 2023 er både spennende og faglig krevende. Og spesielt hvis du skal gjøre det meste selv og ikke har en stor markedsavdeling med alle mulige spesialister tilgjengelig. Det er krevende å holde seg oppdatert faglig på alle fagområder, som digital markedsføring, kreativ utvikling, design, web, annonsering, inbound etc. Og i tillegg holde i kampanjeplaner, prosjektplaner, annonsering, interne prosesser, strategi, personal etc. Markedssjefer i 2023 ønsker selvsagt å ha full kontroll på markedsstrategi og markedsplanen – men for å oppnå best resultater ønsker de både fleksibel og effektiv spesialkompetanse og ikke minst en god sparringspartner de har tillit til. Vi er partneren til markedssjefen og markedsavdelingen - skreddersyr  – og jobber nært og tett sammen for å skape de aller beste resultater for våre kunder.

– Vi har nå satt sammen et lag med både noen av bransjens mest erfarne strateger, markedsførere og kreatører sammen med eksperter på web og digital markedsføring - som jobber i tett partnerskap med våre kunder for å oppnå de aller beste resultatene.

Eiendom

Vi har jobbet med eiendomsbransjen i 15 år og sto blant annet for den første boligvelgeren i Norge.

Siden den gang har vi vært involvert i en rekke boligprosjekter. Vi har utviklet oss mye de siste årene og kan bidra med hele verdikjeden til prosjektet.

Fun fact

A2N ble etablert allerede i 2000. Den gang fantes hverken Facebook eller Google betalt søk, men vi jobbet knallhardt med SEO i søkemotoren AltaVista og betalte oppføringer i blant annet Kvasir.

Merkevare

A2N leder merkevare- og identitetsprosjekter for noen av Norges ledende mote og klesprodusenter.

B2B - tjenester & produkter

Vi hjelper en rekke kunder innenfor B2B segmentet med strategisk rådgivning, digital markedsføring og nettsider. Kontakt en rådgiver i dag!