Vi er smarte, sosiale, digitale og kreative!

Digitalbyrå i Oslo med passion for resultater

A2N - Kommunikasjon og digitalbyrå i Oslo

A2N er et Oslo basert kommunikasjon- og digitalbyrå som har holdt på i over 20 år. Vi er 13 smarte og sosiale medarbeidere som jobber tett sammen med både store og små annonsører på tvers av design, web, SEM, SEO og sosiale medier. Vi hjelpe bedrifter med digital synlighet!

Digitalbyrå i Oslo med Visjon, fremtid og utvikling

A2N er en proaktiv partner som alltid setter kunden først. Gjennom god kultur og høy kompetanse skaper vi vekst både for våre kunder og oss selv.

Vi har gjennomført ca. 2000 webprosjekter i løpet av de 23 årene vi har holdt på, og er et av Oslos eldste digitalbyråer. Vårt webteam består av 3 prosjektledere, to designere og 12 utviklere. Vi skreddersyr webløsningen, apper og digitale kampanjer tilpasset ditt behov og med den plattformen som er best egnet.

Vi har et erfarent og kompetent team med digitale rådgivere og spesialister. Vi jobber primært med å skape trafikk og resultater i digitale kanaler. Google Ads, banner annonsering, sosiale medier, innholdsproduksjon og webanalyse er noen av våre spesialiteter.

Vi har i dag 4 rådgivere med erfaring og kompetanse som sikrer smidige prosesser og høy kvalitet i leveransen. Våre rådgivere jobber på tvers av alle fagfelt og setter sammen det optimale teamet for deg som kunde.

Be yourself; everyone else is already taken.

– Oscar Wilde

A2N Digitalbyrå i Oslo skal være en arbeidsplass der vi utvikler oss, har det gøy sammen og løser små og store utfordringer for både andre og hverandre. Vi skal kort og godt være et byrå både kundene våre og vi selv elsker å komme til. Vi skal eksperimentere og lære av hverandre hver eneste dag – og vi er like nysgjerrige på deg, som vi håper du er på oss.

Smarte - Vi er en gjeng med spesialister innenfor performance og web
Digitale – Vi kan hjelpe deg med alt det digitale fra A – Å          
Kreative – Vi lager ikke ting som er kjedelig         
Sosiale – Vi er ett team og jobber for å bygge den gode kulturen

Eiendom

Vi har jobbet med eiendomsbransjen i 15 år og sto blant annet for den første boligvelgeren i Norge.

Siden den gang har vi vært involvert i en rekke boligprosjekter. Vi har utviklet oss mye de siste årene og kan bidra med hele verdikjeden til prosjektet.

Fun fact:

A2N ble etablert allerede i 2000. Den gang fantes hverken Facebook eller Google betalt søk, men vi jobbet knallhardt med SEO i søkemotoren AltaVista og betalte oppføringer i blant annet Kvasir.

B2B - tjenester & produkter

Vi hjelper en rekke kunder innenfor B2B segmentet med strategisk rådgivning, digital markedsføring og nettsider.  

Som markedsførere eller webutviklere etterstreber vi grundig forståelse av ditt selskap. A2N digitalbyrå i Oslo skal være en proaktiv partner med enkle og kreative løsninger på komplekse problemstillinger. Kontakt en rådgiver i dag!