Markedsføring

Digital markedsføring er et av A2N sine kjerneområder og vi har jobbet målrettet med synlighet for våre kunder siden oppstarten i 2000. Vi er eksperter på annonsering i sosiale medier, organisk trafikk, betalt søk, programmatisk, Youtube og display.

Digital Markedsføring

Digital markedsføring er et av A2N sine kjerneområder. Ta en prat med våre rådgivere innen performance marketing.

Våre spesialister vi hjelpe deg å sette en digital strategi og utvikle kampanjer som engasjerer din målgruppe med relevant innhold i riktig kanal, til riktig tid. Gjennom innsikt og analyse vil vi lære av resultatene, og drifte og optimalisere kampanjer for å oppnå best mulig resultater.

Betalt søk

Søkemotorannonsering er en god måte å nå potensielle kunder når de aktivt leter etter dine produkter/tjenester. Ved å annonsere i søkemotorer som Google og Bing kan du drive trafikk til nettsiden og vinne nye kunder. Våre anbefalinger og strategiske valg vil gjøre betalt søk til en kostnadseffektiv kanal for deg. A2N er Google Partner og har lang erfaring med å utvikle små og store annonsekontoer etter Google og Bing sin best practice.

Les mer om betalt søk

Sosiale medier

I dag er det viktig for bedrifter å ha en tilstedeværelse i sosiale medier. Våre spesialister har god kunnskap og erfaring med hva som skal til for lykkes som bedrift i sosiale medier. Vi hjelper din bedrift med strategi, innhold og annonsering i kanaler som Facebook, Instagram, Linkedin og Snapchat.

Les mer om Sosiale Medier

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO handler om å tilrettelegge et nettsted for å rangere høyere organisk i søkemotorer som Google. Sammen med en SEO-spesialist, så vil vi skreddersy en SEO-strategi som dekker deres behov, enten om det er for oppstart av en ny nettside eller videre optimalisere en eksisterende side.

Les mer om SEO
Vi elsker synlighet og konverteringer – har du en utfordring til oss?
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anders Krokfoss

CEO/ Partner & Rådgiver

911 66466anders@a2n.no

Bannerannonsering

Bannerannonsering er en perfekt kanal for bred synlighet og er en viktig del av markedstrategien. Som annonsør velger du når, hvor og til hvem annonsene skal vises til basert på målretting. Vi tilbyr displayannonsering hos de fleste tilgjengelige kanaler. Vi bistår gjerne med design av bannere og hjelper deg å finne de beste kanalene til dine målsetninger!

Les mer om bannerannonsering!

YouTube

Etter Google søk kommer YouTube på en solid andre plass som verdens nest største søkemotor. Videoannonsering er en ypperlig mulighet til å vise frem din merkevare, dine produkter og tjenester mot et målrettet publikum. Nesten halvparten av norske kvinner og menn mellom 30 og 60 år er på youtube. Her er det stort potensiale til å nå ut til mange og øke merkevaresynligheten.

Teamet

Anders Krokfoss

CEO/ Partner & Rådgiver

anders@a2n.no911 66466

Jo Simen Skog

Partner & Rådgiver

simen@a2n.no+47 934 47 370

Ola Marvin Vodal

Rådgiver

ola@a2n.no480 52 059