Markedsføring

Digital markedsføring er et av A2N sine kjerneområder og vi har jobbet målrettet med synlighet for våre kunder siden oppstarten i 2000. Vi er eksperter på annonsering i sosiale medier, organisk trafikk, betalt søk, programmatisk, Youtube og display.

Digital Markedsføring

Digital markedsføring er et av A2N sine kjerneområder. Ta en prat med våre rådgivere innen performance marketing.

Våre spesialister vi hjelpe deg å sette en digital strategi og utvikle kampanjer som engasjerer din målgruppe med relevant innhold i riktig kanal, til riktig tid. Gjennom innsikt og analyse vil vi lære av resultatene, og drifte og optimalisere kampanjer for å oppnå best mulig resultater.

Betalt søk

Søkemotorannonsering er en god måte å nå potensielle kunder når de aktivt leter etter dine produkter/tjenester. Ved å annonsere i søkemotorer som Google og Bing kan du drive trafikk til nettsiden og vinne nye kunder. Våre anbefalinger og strategiske valg vil gjøre betalt søk til en kostnadseffektiv kanal for deg. A2N er Google Premier Partner og har lang erfaring med å utvikle små og store annonsekontoer etter Google og Bing sin best practice.

Les mer om betalt søk

Sosiale medier

I dag er det viktig for bedrifter å ha en tilstedeværelse i sosiale medier. Våre spesialister har god kunnskap og erfaring med hva som skal til for lykkes som bedrift i sosiale medier. Vi hjelper din bedrift med strategi, innhold og annonsering i kanaler som Facebook, Instagram, Linkedin og Snapchat.

Les mer om Sosiale Medier

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO handler om å tilrettelegge et nettsted for å rangere høyere organisk i søkemotorer som Google. Sammen med en SEO-spesialist, så vil vi skreddersy en SEO-strategi som dekker deres behov, enten om det er for oppstart av en ny nettside eller videre optimalisere en eksisterende side.

Les mer om SEO
Vi elsker synlighet og konverteringer – har du en utfordring til oss?
Si hei!

Si hei og vi vil ta kontakt med deg :)

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Google Ads

Annen annonsering

Teamet

Anne M. Lindhjem

Fagansvarlig Google Ads

annemarthe@a2n.no+47 913 57 664

Charlotte Louise Haraldsen

Performance spesialist Google Ads/Sosiale medier

charlotte@a2n.no+47 452 68 600

Tale Cicilie Hagerup

Head of performance

tale@a2n.no+47 970 84 916

Melissa Reiersen Tørring

Performance spesialist Sosiale medier

melissa@a2n.no+47 936 34 720

Mahdi El Mou

Performance spesialist SEO

mahdi@a2n.no+47 480 21 779

Lisa Skovdahl

Performance spesialist Google Ads

lisa@a2n.no+47 971 79 033